Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property (Eureka Springs, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property (Eureka Springs, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property

Kauniissa ympäristössä, huikeita auringonlaskuja, Spectacular Lake View, Lakefront Property Tervetuloa Lakefront Paradise !! Meillä on tilava 2 makuuhuoneen, yksi kylpy sviitti keittiön nurkka, joka on pieni mukautetun kahvibaari ja täysikokoinen pesuallas. On kaksi sisäänkäyntiä sviittiisi .... One suoraan omalta oma pysäköintialue, ja toinen sisäänkäynti / exit vie oikealle grilli / firepit alue. Sinulla on erittäin suuri upouusi kannelle uskomaton näkymä Beaver järven ja ympäröivän Ozark Vuoria, jossa voit rentoutua ja nauttia meidän 6 hengen kylpytynnyri. Auringonlaskut ovat kuolla ja ne muuttuvat jokaisella kuluvalla minuutti (pidä kamera kätevä) !! Suuri makuuhuone on varustettu queen-vuode ja pitkä antiikki sohva. On jopa kirjahylly istutetaan kirjoja lukemis ilo. Vaikka kun istua sängyssä ja löytää itsesi tuijottaa oikealle ulos päin näitä kauniita järvinäköala .... on vaikea haluavat pitää kiinni nenääsi kirjaan. Pienempi makuuhuone on tällä hetkellä perustettu olohuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta (helposti muuntaa king-vuode) ja 48inch LED-TV, Blu Ray-soitin, ja lautasen satelliitti-tv-palvelu .... takan vieressä tv pitää sinut lämmin ja paahteinen niihin viileä iltaisin syksyllä ja talvella. Täydellinen kylpyhuone on jalustalle pesuallas ja kylpy / suihku yhdistelmä lukien kaikki olennaiset hygieniatuotteita vieraille. Beaver järven ja Ozark Mountain näkemyksiä kaikista huoneista !! Custom kahvila tarjoaa Keurig panimo, leivänpaahdin, kompakti jääkaappi, ja mikroaaltouuni omaan käyttöön. Your hosts Mr. ja Mrs. Achenbach on ylempi osa kodin suljetaan pois vieraat omaan henkilökohtaiseen käyttöön, kun ne ovat olemassa. Meidän hinta perustuu opon kahden hengen (2 vierasta). Jokainen ylimääräinen vieras on $ 25 per henkilö, per yö (enintään 4 henkeä). Sviitissä on kätkeytyneenä kylkeen vuoren ikkunat latvustoissa rauhallista ja rauhallisessa ympäristössä. Tämä on ainoa suite omaisuutta, joten sinun on ehdottoman salaisina. Tuo uimapuvut ja liota kylpytynnyrissä tai vain istua kannella riippumatossa ja katsella upea auringonlasku kun rentoutua tai kävellä ja pulahtaa kirkas ja kaunis Emerald järvien. Kuten nauttia seikkailuista historiallisessa Eureka Springs, älä unohda, että auringonlaskun / Moonlight järven odottaa palata. Yötaivasta ei ole jotain sinun halua hukata täällä !!! Jos haluat kokeilla uutta ravintola, 20 min ajaa Eureka Springs on yksi kauneimmista maisema-asemat sinun koskaan nähdä, niin monia erilaisia ​​ja erinomaisia ​​valintoja syödä .... et tiedä mistä alkaa. Otamme mielellämme antaa sinulle listan meidän suosikkeja. Nähdään pian.....

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Ilmastointi
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property uima-allas?

    Ei, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Ei, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property sijaitsevat nähtävyydet ovat Rogers Municipal Airport, Springdale Municipal Airport, Northwest Arkansas Regional Airport, Bikes Blues and Barbeque, Donald W. Reynolds Razorback Stadium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property on?

    Majoituspaikan Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.