Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town (North River, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town (North River, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town

Kaunis Secluded Adirondack mökki aivan kaupungin ulkopuolella 2 + eristäytynyt metsäinen hehtaarin kanssa kauden vuoristomaisemat. Camp Matty on upouusi mökki (2015), jossa on kaikki nykyajan mukavuudet. 3 makuuhuonetta + parvi (5 kuningatarta, kerrossänky ja queen-size-vuodesohva), 2 täysikokoista kylpyhuonetta (1 ammeella ja toisella höyrysuihku / vartaloaukot, kromoterapiavalot ja radio), keittiö, olohuone , perhehuone ja kannella. Olohuoneessa on 55 'taulutelevisio ja 120' elokuvateatteri, jossa surround-ääni perhehuoneessa koukussa DirectTV / Apple TV: hen yhdessä kauniin maalaismainen Adirondack-teemalla baarissa kellarissa, jossa tikkataulu, foosball-pöytä ja lautapelejä perheen tarpeisiin. Kannen alla on 6 hengen kylpytynnyri, jossa on LED-valot, useita suihkukoneita ja vesiputous (erityiset käyttöehdot koskevat). Ulkosuihku, internet, automaattinen valmiustilan generaattori, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, riippumatossa, propaani-grilli, ulkotakka ja lista jatkuu. Camp Mattyä kuumennetaan lämpimällä lattialämmityksellä, viihtyisällä puuhella olohuoneessa ja puupellettiuunissa kellarissa talven aikana. Voit hiihtää maastohiihtoa tai ajaa moottorikelkkaasi suoraan kiinteistöltä C-8: lle (tärkein polku, joka yhdistää Old Forge, Speculator, Newcomb ja Tug Hill), joka on 1000 metrin päässä ajotieltä. Nauti kaupungin paikallisista tapahtumista, kuten 4. heinäkuuta heinäkuun juhlallisuudesta, Vuosihorten festivaaleista tai maalaismainen puu / antiikkimessuista. Gore-vuoren hiihto on lyhyt 20 minuutin reittiä 28. Kaupungin vuori on lumi letku ja luistelurengas, joka on 2 minuutin ajomatkan. Aja polkupyörääsi viiden minuutin ajan lämpiminä kuukausina paikallisille ravintoloille, jäätelöbaarille, elokuvateatterille, järville tai yhdelle vesihiihtoyrityksistä, jotka sijaitsevat aivan kaupungissa. 3 järveä (Adirondack, Abanakee ja Intian järvi) julkisen rannan ja puiston 5 minuutin kuluessa omaisuutta. Scenic Indian Lake on täyden palvelun venesatama vuokraamaan ponttonialuksia, nopeusveneitä tai kanootteja / kajakkeja. On olemassa tonnia vaellusreittejä, luonnonkaunis North County Railroad lähistöllä North Creek ja scenic meloa veneen risteilyt lähistöllä. 15 minuuttia Adirondackin museolle Blue Mountain Lake, 45 minuuttia Lake George, alle tunnin Old Forge tai Saranac / Lake Placid (Talviolympialaiset 1932 ja 1980) High Peaks alue tai Saratoga (käydä kilparadoilla tai SPAC konsertti).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town uima-allas?

    Ei, Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town?

    Kyllä, Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town sijaitsevat nähtävyydet ovat Gore Mountain, Adirondack Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town on?

    Majoituspaikan Beautiful Secluded Adirondack Cabin Just Outside Of Town peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.