Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool (Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool (Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool

Kaunis Oceanfront Condo sijaitsee rannalla omalla lämmitetty uima-allas Kaunis täysin remontoitu huoneisto sijaitsee rannalla keskellä Beach Haven. Huoneisto kehitys sijaitsee 20 Pearl Street ja koostuu 17 yksikköä. Jokainen yksikkö sijaitsee vierekkäin ympäröivä meidän lämmitetty uima-allas. Yhteinen altaan ja patiot on varustettu uima-allas / patio tuolit, pöydät ja sateenvarjoja. Kehitys on täysin aidattu ja meillä on oma oma sisäänkäynti rantaa ulkosuihku huuhdella pois, kun lähdet rannalle. Meidän ranta on hengenpelastaja asema ja uusi huvimaja. Kullakin yksiköllä on oma parkkipaikka. Meidän huoneisto on kävelyetäisyydellä useita ravintoloita ja nähtävyyksiä, kuten, mutta ei rajoittuen Engleside, Sea Shell, Marlin, Buckalaws, kana ja muna, setä hermoille, jäätelöbaarien, Murphyn Super Market, Fantasy Island, Bay kalastus ja enemmän.Meidän huoneisto on yksikkö # 1 ja on 2 tasoa. 1. taso on mukava sisäänkäynti, makuuhuone queen-vuode, joka on varustettu 16 'nojatuoli, taulutelevisio, oleskelualue pukemista muodostavat tai lukeminen, vaatekaappi ja erillinen sisäänkäynti vessaan. Myös ensimmäisessä kerroksessa on suuri kerrossänky huone, jossa on yhden hengen kerrossänky laatikoilla ja taulutelevisio seinälle. Kauniisti remontoitu kylpyhuone sijaitsee myös 1. kerroksessa, joka pääsee sali tai makuuhuoneeseen. Salissa kaapissa on täysikokoinen pinottava pesukone / kuivuri.Toisessa kerroksessa on olohuone, jossa on upeat rantanäkymät ja suuri taulutelevisio seinälle, ruokailutila ja upouusi keittiö, jossa on Graniitti työtasot ja ruostumattomasta laitteet. Toisessa kerroksessa on myös 6 jalkaa liukuovi suuri kannella, joka on merinäköala. Kaikki meidän yksikkö on aivan uusi ja se on Wifi ja Smart TV. ! Meiltä 4 rantatuolit, 4 isoa rantapyyhkeet, iso jäähdytin, 1 aurinkovarjo, 4 ranta merkit ja 4 uima-allas kulkee sinulle ulkopuolella ranta / allas päivä tarpeisiin. Meidän yksikkö myös varustettu kaikki vuodevaatteet, lakanat, pyyhkeet yms. nukkuva ja uiminen tarpeisiin. Olemme omistaja harjoitti niin teemme kaikki siivous ja määrittelemällä niin ei tule ongelmia puhtaus, kun saavut.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool uima-allas?

    Kyllä, Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool?

    Ei, Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, New Jersey Home and Garden Show, Lucy the Margate Elephant, Harrah's, Borgata, Revel, Atlantic City Historical Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool on?

    Majoituspaikan Beautiful Oceanfront Condo Located On The Beach With Our Own Heated Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.