Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado (San Juan, Puerto Rico)

Koko talo/asunto Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado (San Juan, Puerto Rico)

Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado

Kaunis parvi, kävelymatkan päässä rannalta, Vanha San Juan & Condado Jos haluat kokea San Juanin, tämä on paikka oleskella! Ihastuttava huoneisto, hyvällä paikalla, josta on upeat näkymät San Juan Bayn venesatamaan, pienelle alueelliselle lentokentälle, kongressikeskukselle, Condado-laguunille ja Miramar-alueelle. Voit katsella risteilyjä saapuvat ja lähtevät, se on kaunis kokemus! Sopii liike-elämälle, pariskunnan vetäytymiselle ja pienille perheille.Parvi on täysin varustettu kolmella televisiolla, kaapeli-tv: llä, ilmaisella wi-fi-laitteella, pesukoneella ja kuivausrummulla, pöytätietokoneella tulostimella, kaikilla keittiötarvikkeilla, keittolaitteilla, keskusilmastoinnilla, pyyhkeillä ja vuodevaatteet.Siinä on yksi king-vuode, yksi king-vuodesohva, yksi pieni Futon ja kuningatar ilmapatja, jossa on integroitu ilmapumppu. (nukkua viisi sängyssä ja kaksi ilmapatjassa).Aulassa on vastaanottopalvelu, 24 tuntia, 7 päivää viikossa, yksityisellä pääsyllä ja kahdella pysäköintipaikalla. Sinulla on pääsy hyvin varusteltuun kuntokeskukseen. Se on viiden minuutin kävelymatkan päässä Escambrón Beachiltä, joka on mukava alue jokaiselle päästä johonkin lämpimistä rannoistamme, ja La Ocho -rannalle, joka on ihanteellinen surffailuun (rantatuolit, rantapyyhkeet ja jäähdytin saatavilla).1. 3 mailin kävelymatka Vanhan San Juanin historialliselle alueelle, joka kulkee El Capitolion (lakitalo) kautta äskettäin vihittyyn 'Paseo de Puerta de Tierra' -hotelliin upealla merinäköalalla. Yksi mailin kävelymatka Condado-alueelle, joka kulkee Parque Luis Muñoz Riveran kautta, kauniista puistosta ja Paseo Caribesta, josta löytyy joitakin ravintoloita, kuten Fogo de Chao, Blue Martini, Rosa Mexicano ja El Mercado (missä he tarjosivat ilmaista elävää musiikkia perjantaina). ja myymälöissä. Olet myös lähellä Caribe Hilton -hotellia.Se on muutaman askeleen päässä meksikolaisesta ravintolasta (El Charro), toteutettava pizzeria, upea pizza!, karibialainen ravintolaravintola (Armonia), kiinalainen keittiö (Cathay) ja Puerto Ricon kuuluisin hampurilainenkuvake 'EL HAMBURGUER'. Lisäksi on myymälä ja ruoka-auto, josta he myyvät 'lechon a la varita' (paahdettua sianlihaa) huoltoasemalla.Olemme erittäin innoissamme voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi vieraana! Toivottavasti nähdään pian !

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Savuttomia huoneita
  3. Concierge-palvelu
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Ruokailualue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado uima-allas?

    Ei, Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado?

    Ei, Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado sijaitsevat nähtävyydet ovat Condado, Puerto de San Juan, Aeropuerto Internacional Luis Muñoz Marín, Casa Blanca, Calle de la Fortaleza, Fiestas de la Calle San Sebastián, Viejo San Juan, Castillo de San Felipe del Morro.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado on?

    Majoituspaikan Beautiful Loft, walking distance to the beach, Old San Juan & Condado peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.