Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 (San Miguel, Meksiko)

Koko talo/asunto Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 (San Miguel, Meksiko)

Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12

Kaunis talo w / uima-allas puutarha 5rooms / 5bath nukkuu 12 Kaunis kalustettu talo w / uima-allas 5brm / 5bathrm 12.Kaunis talomme on sisustettu mukavalla sisustuksella, erittäin tilava, 5 makuuhuonetta ja 5 kylpyhuonetta, mukava ruokasali ja olohuone, iso puutarha, jossa uima-allas ja poreallas, ruokasalin ulkopuolella tuuletin, riippumatot, aurinkotuoleja. Huvilassa on ihanteellinen paikka perheille ja ystäville nauttia laadukkaasta ajasta yhdessä.Ilmanvaihto talon kaikissa huoneissa. Keittiössä on uuni, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, lautaset ja lasit, runsaasti pannuja ja kattiloita jne. Ruokasali 2 isolla penkillä ja 2 nojatuolilla isoille perheille ja ystävilleOlohuone, jossa Smart TV -taulu 50 '', sohva ja tuolit. Vain WIFI, Netflix, Meksikon kanavat. Pesula pesukoneella, kuivausrumpu, silitysrauta.Makuuhuoneen yksityiskohdat:Makuuhuone 1 “La marina”: sijaitsee pohjakerroksessa, queen-size-vuode, vaatekaappi, tallelokero, puinen työpöytä, sohva tipo Love-paikka. Kylpyhuone suihkulla ja wc. Makuuhuone 2 “Punta Sur”: Tämä huvilan toisessa kerroksessa sijaitsevassa huoneessa on 2 vuodetta (avioliittokoko) 4 hengelle, pienellä terassilla, puupöytä, kylpyhuone kaapilla, jossa tallelokero, suihku ja wc. Makuuhuone 3 “Chen Río”: Tämä on talon makuuhuone, joka sijaitsee toisessa kerroksessa. Tässä huoneessa on king-size-vuode, iso puinen kirjoituspöytä ja tuoli, tilava kylpyhuone porealtaalla, tupla-altaat, suihku, wc ja bidee. Kaapissa on oma tila (tallelokero mukana), vieressä kylpyhuoneessa. Chen Río -huoneesta on hieno näkymä puutarhaan ja uima-altaalle, iso terassi aamiaispöydällä. Makuuhuone 4 “San Miguel”: Toisessa kerroksessa tässä huoneessa on queen-size-vuode, puupöytä ja tuoli, mukava terassi, jossa 2 tuolia ja pieni pöytä, josta on näkymä puutarhaan / uima-altaalle. Kylpyhuoneessa on kaappi, jossa on tallelokero, pesuallas, suihku ja wc. Makuuhuone 5 “El Cielo”: Toisessa kerroksessa sijaitsevassa huoneessa on queen-size-vuode, puinen työpöytä ja tuoli, näkymä julkiseen puistoon ja kauniille alueelle. Tässä huoneessa ei ole kylpyhuonetta, mutta alakerrassa on koko kylpyhuone, jota nämä vieraat voivat käyttää. (suihkulla, pesuallasella ja wc: llä).Kaikissa huoneissa on ilmastointi, uudet patjat, liinavaatteet ja pyyhkeet. Tämä huvila on erittäin ainutlaatuinen tyyli, yksityiskohtainen sisustus ja erittäin huolellisesti.Jatkuva vuorovaikutus VRBO: n, sähköpostin, WhatsApp-sovelluksen tai puhelun kautta. Vieraidemme avuksi tarjoamme lukituslaatikon avainten vartioimiseksi, jota he voivat käyttää myöhään saapuessaan ja avainten säilyttämiseen poistuessaan kiinteistöstä. Talo sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja mereltä. 20 minuutin kävelymatka lauttalaiturille. Kävelymatkan päässä huvilasta on upeita baareja, ravintoloita ja kauppoja.Kävelymatkan päässä monista ravintoloista, kaupoista, keskustasta. Pitäisikö vuokrata auton tai mopon mennäksen saaren toiselle puolelle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12

  • Onko majoituspaikassa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 uima-allas?

    Kyllä, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Kyllä, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa la Gringa, Ensenada Airport, La Bufadora, Bodegas L.A. Cetto.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 on?

    Majoituspaikan Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.