Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants (Paphos, Kypros)

Koko talo/asunto Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants (Paphos, Kypros)

Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants

JOULUKUU 2018 - HELMIKUU 2019 ERITYISHINNAT .Kaunis talo hiljaisella alueella ERITYISET TALVITARJOUKSET SAATAVILLA OLE YHTEYDEN OMISTAJALLE. Tämä erinomaisella paikalla sijaitseva, tilava, ilmastoitu pääteterassi rivitalohuoneisto on rauhallisella ja turvallisella monimutkaisella alueella, jossa on erilaisia uima-altaita kaiken ikäisille. Poreallas pääuima-alueella. Se on sisustettu ja kalustettu erittäin korkeatasoisesti. Yksityinen terassi, joka ottaa aurinkoa koko päivän, puutarhaan ja grillaukseen, pääsee oleskelutilan lasiovista. Keittiössä on uuni, liesi, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni, pesukone, vedenkeitin, leivänpaahdin jne. Patio pöytä ja 4 tuolia sekä kaksi aurinkotuoleja tarjotaan käytettäväksi puutarha-alueella. Yhteiset aurinkotuolit ja sateenvarjot ovat saatavilla uima-altaan ympärillä. Talo on sisustettu kahdella mukavalla sohvalla, ruokapöydällä ja 4 tuolilla, king-size-vuode ja 2 erillistä vuodetta. Televisio, jossa rajoitettu kanava ja rajoitettu wifi, DVD-soitin, I - Pod-telakka, hiustenkuivaaja ovat myös saatavilla. Lisämukavuutta varten olohuoneeseen ja molemmissa makuuhuoneissa on asennettu ilmastointi ja tehokkaat kattotuulettimet. Liinavaatteet ja pyyhkeet. Ajaminen Kyproksella on helppoa Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajalle, koska kyproslaiset ajavat ......... huolellisesti ja huomaavaisesti ................... vasemmalla puolella tien.Tienviitat ovat sekä englanniksi että kreikaksi, ja kaupunkien, kaupunkien ja kylien kautta on hyvä tieverkko.Talossa on valikoima kirjoja, karttoja ja esitteitä, jotka auttavat sinua järjestämään erilaisia päiväretkiä ja seikkailuja loman aikana.Hiljaisiin öihin: Valikoima perhe-DVD-levyjä ja -pelejä on saatavana 'hiljaiseksi' yöksi!! Valittavana on monia kirjoja, ja olet tervetullut vaihtamaan kaikki sellaiset, joita et pysty viimeistelemään loman aikana.Kuljetus Pafoksen lentokentälle ja takaisin: Matka-aika Pafoksen lentokentältä on noin 15 minuuttia autollaVoimme järjestää paikallisen luotettavan ja kohtuuhintaisen taksipalvelun, joka noutaa sinut lentokentältä.Lähetä vain matkatiedot ja me teemme loput!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants

  • Onko majoituspaikassa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants uima-allas?

    Kyllä, Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants?

    Ei, Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants sijaitsevat nähtävyydet ovat Paphos International Airport, Pafos Municipality Library, Paphos Harbour and Fort, Pafos Aphrodite Festival, Pissouri, Town Hall of Pafos, Coral Bay Beach, City of Paphos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants on?

    Majoituspaikan Beautiful House In Quiet Complex - 3 Pools Short Walk To Bars And Restaurants peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.