Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! (Estero, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! (Estero, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More!

Kaunis koti golfkentällä, jossa on golf-etuja ja paljon muuta! Tilava 2 makuuhuoneen talo, jossa on den, jota voidaan käyttää vieraille. Tästä viehättävästä kodista on näkymät veteen Napolin Del Webin viidenteen reikään, joka sijaitsee Floridan Ave Marian kylässä. Lanai-alueella on länteen päin oleva keittiö, joka tarjoaa näkymät kaikkein henkeäsalpaavimpiin auringonlaskuihin. Denissä on kuningatar vuodesohva vieraille. Molemmissa makuuhuoneissa on queen beds.Tässä kylässä pysyminen on kuin oleminen yksinomaisessa lomakohteessa. Naapurit Constitution Streetillä ovat kotoisin Yhdysvaltojen eri alueilta, ystävällisiä ja valmiita nauttimaan tästä elämäntavasta. Elämäntapaohjaaja ei koskaan unohda tarjontaa, joka tarjoaa tällaisia asioita: “Tacon tiistaiset, karaokeillat, jäätelömatkat, onnellinen tunti ja edelleen.Vuokraan sisältyy yksinoikeus päästä Del Webbin naapuruston suunniteltuihin virkistyskeskuksiin sekä kaikille Ave Marian asukkaille tarjottavien maailmanluokan palvelujen käyttö. Kävelymatkan päässä The Oasis Club on 12 000 neliöjalkaa mukavuuskeskusta. Siinä on huippuluokan kuntokeskus, liikestudio, höyrysauna, sauna ja pukuhuoneet. Asukkaat voivat viettää aikaa vierashuoneessa tai nauttia korteista, peleistä ja muista hauskoista tapahtumista aktiviteettitilassa. Asukkaiden käytettävissä on myös catering-keittiö, kirjasto, kahvila, taide- ja käsityöstudio sekä täydennyskoulutuskeskus. Voi olla hyödyllistä käydä DelWebb of Napoli -verkkosivustolla nähdäksesi kauneuden laajuuden.Oasis Clubilla on myös upeat ulkotilojen mukavuudet. Lomakeskuksen tyyliset uima-altaat ja kylpylät ovat loistavia rentoutumiseen lämpimän Floridan auringon alla, ja sylissä sijaitseva uima-allas sopii erinomaisesti ulkoiluun. Siellä on tilava patio ja BBQ-alue, joka sopii erinomaisesti sosiaalisiin tapahtumiin naapureiden kanssa. Asunnonomistajat voivat pelata yhdessä urheilukentistä, kuten tennistä, bocce-palloa ja hapokalloa. Kauniit kävely- ja pyöräilyreitit ympäröivät yhteisöä luonnonkaunis kävelylle naapurustossa.Panther Run -golfkerhon on suunnitellut legendaarinen golfkenttäarkkitehti Gordon Lewis. Se sisältää suuren golfharjoittelukeskuksen, jolla on aqua driving range, kaksi harjoitusviheriötä, lyhyt pelialue ja täysin varusteltu pro-myymälä. Vuokraan sisältyy golf-alennuksia.Tämä kuvaus ei alkaa kuvata tapahtumia, jotka sijaitsevat Ave Marian kylässä, joka on koti 'Ave Marian yliopistolle', ravintoloille, ruokakaupalle, panimolle, pubeille, mainitsemalla muutama. Tässä hiljaisessa, kauniissa paikassa, joka sijaitsee luonnon keskellä, on jokaiselle jotakin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More!

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! uima-allas?

    Kyllä, Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More!?

    Ei, Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More!?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! sijaitsevat nähtävyydet ovat Naples Pier, Waterside Shops at Pelican Bay, Naples Zoo at Caribbean Gardens, Coastland Center, The Village on Venetian Bay, Tin City, Bonita Beach, Naples Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! on?

    Majoituspaikan Beautiful Home On Golf Course With Golf Perks And More! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.