Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot (North Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot (North Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot

Kaunis koristeltu koti - perheen kokoontumispaikka Tutustu ihastuttavaan äskettäin uusittuun kotiin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, muutaman minuutin päässä ostospaikoista, parhaista ravintoloista, retkeilyreiteistä West Havenissa, Hamdenissä ja Wallingfordissa, valtion puistoista ja monista paikallisista nähtävyyksistä, kuten Stony Creekin panimosta ja useista palkituista viinitarhoista.Jos suunnittelet liikematkaa, jälleennäkymistä tai perheen kokoontumista, kotimme voi tarjota sinulle ihanteellisen mukavuuden Connecticutissa.Olemme hyvin lähellä Yalea, Quinnipiacia, UNH: tä, SCSU: ta ja Albertusta.Hinta sisältää jopa 8 vierasta, ylimääräiset vieraat ovat 25 dollaria per yö yhteensä 12 henkilölle. Kaunis ja hiljattain uusittu talo, jossa on 4 tyylikkäästi sisustettua makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, uusi syömiskeittiö, jossa 4-paikkainen aamiaisbaari, kodikas perhehuone, työpöytä ja suuri korotettu kansi, käyttö kokonaan keittiöstä. Makuuhuoneessa on oma kylpyhuone suihkulla. Toinen kylpyhuone (amme / suihku) sijaitsee käytävällä ja on käytettävissä kaikille. Kotimme mahtuu helposti 12 hengelle North Havenissa, CT: ssä ja on lähellä kaikkea. Tämä koti on jopa 7 mukavaa vuodetta: 5 kuningattaret ja 2 kaksoset. North Haven, CT-kotimme mahtuu helposti 12 hengelle. Jos varaat yli 10 tai useampia ihmisiä, teemme viidennen makuuhuoneen, jossa on 2 queen-vuodetta.Paikalliset kaavoitussäännöt edellyttävät, että enemmistön vieraiden on oltava sukulaisia (perhe).Olemme lemmikkieläinystävällisiä, mutta kaikki lemmikkieläimet on hyväksyttävä isännän etukäteen, yleensä vain kaksi keskikokoista lemmikkieläintä, joilla on hyvä sijoitus. Vieraiden on puhdistettava lemmikkien (kotona ja ulkona) jälkeen tai heitä veloitetaan ylimääräinen siivousmaksu. Kerro meille lemmikkieläimistä ennen varausta.Emme salli pieniä tame / rauhallisia puolueita tai tapahtumia, joissa on rajoituksia: Pienet kokoukset (enintään 12 rekisteröityä vierasta) ovat sallittuja niin kauan kuin ne eivät häiritse naapuruutta tai tuhoavat omaisuutta millään tavalla. Rekisteröimättömät vieraat eivät ole sallittuja omaisuudessamme ilman erityistä lupaa.Harkitsemme suurempia rauhallisia / hiljaisia tapahtumia tapauskohtaisesti, lisämaksuja ja ylimääräisiä vakuusmaksuja järjestelyllä. Meidän pihalla voi majoittua teltta- ja pöytävuokrauksia tapahtumiin, kuten harjoitustilaisuuksiin tai valmistumisjuhliin.** Antakaa tietoja kaikista osapuolista tai tapahtumista, joita harkitset ennen varausta, jotta voimme olla samassa sivulla odotusten suhteen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot uima-allas?

    Ei, Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot?

    Kyllä, Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot sijaitsevat nähtävyydet ovat Mark Twain House, Yale Bowl, Tweed New Haven Airport, Waterbury-Oxford Airport, Lake Compounce, Clinton Crossing Premium Outlets, Quassy, Goodspeed Opera House.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot on?

    Majoituspaikan Beautiful Decorated Home - Family Gathering Spot peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.