Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio (Acajutla, El Salvador)

Koko talo/asunto Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio (Acajutla, El Salvador)

Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio

Kaunis rantahotelli - perheystävällinen - askeleen päässä merestä, Metalio Kaunis perhehuvila, tunnin ja 15 minuutin päässä San Salvadorista, joka sijaitsee El Salvadorin kauneimmissa rannoissa, Metaliossa. Olet kirjaimellisesti vain muutaman askeleen päässä Tyynestä valtamerestä.Tämä vakiintunut ja yksityinen aidatulla talo sijaitsee useammalla kuin yhdellä hehtaarilla maata kookospalmuilla, jotka varjostavat koko kiinteistön, ja sillä on suuri ruoho nurmikko ja jalkapallokenttä lasten leikkiä varten. Meillä on myös merikilpikonnan hautomo-ohjelma, joka toimii elokuusta joulukuuhun.Talo on erittäin mukava, ja siinä on neljä huonetta ja täydellinen keittiö sekä makuuhuone huoltohenkilöstölle. Makuuhuoneessa on kerrossänky ja queen-size-vuode, taulutelevisio, DVD, ilmastointi ja täydellinen kylpyhuone. Toisessa ja kolmannessa huoneessa on kerrossänky, kaksi erillistä vuodetta, ilmastointi, ja niissä on kylpyhuone. Neljännessä huoneessa on queen-vuode, kerrossänky, taulutelevisio, DVD, ilmastointi ja täydellinen kylpyhuone. Pääalueella on erittäin mukava avoin olohuone ja iso ruokapöytä.On miellyttävä uima-allas ja korotettu kansi vain muutaman metrin päässä talosta. Allas on täynnä makeaa vettä päivittäin (ei kemikaaleja tai klooria), ja sen lämpötila on erittäin miellyttävä ympäri vuoden. Kansi on nostettu noin 1,5 metrin päähän maanpinnasta, ja se on ihanteellinen paikka nauttia pari juomaa ystävien kanssa ja nauttia upeista näkymistä merelle ja lähellä olevaan Acajutlan satamaan auringonlaskun aikaan.Metalion kaupunki on vain kahden mailin päässä, ja sillä on useita pieniä kauppoja, joista voi ostaa päivittäistavaroita, vihanneksia, hedelmiä jne. ... Nuori mies, Coki, huolehtii talosta ja voi auttaa sinua kaikissa tarpeissasi.Kalastus on hienoa Metalion ympäristössä, ja autamme mielellämme kalastusmatkan järjestämisessä. Lähellä rannikkokalastusta on hienoa espanjalaiselle makrillille, wahoo: lle, amberjackille, kukkaloille. Syvänmerenkalastus on hienoa mahi mahille, purjekalalle, tonnikalalle jne. ...

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio uima-allas?

    Ei, Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio?

    Kyllä, Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de Acajutla, Playa Los Cóbanos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio on?

    Majoituspaikan Beautiful Beachfront Villa - Family Friendly – Steps From The Ocean, Metalio peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.