Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport (Montreal, Kanada)

Koko talo/asunto Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport (Montreal, Kanada)

Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport

Kaunis antiikkikalustein sisustettu huoneisto Lachinen kanavan vieressä. Lähellä lentokenttää .Kaunis alue, ranta, järvenranta. Huoneisto sijaitsee St-Josephin ensimmäisessä kerroksessa vanhassa Lachinessa, kanavan edessä puiston vastapäätä. Itse huoneisto on maalattu kokonaan valkoiseksi, korkeat katot ja puulattiat on sisustettu monilla väreillä alkuperäisestä ja ainutlaatuisesta taiteesta ja esineistä, jotka on otettu suoraan antiikkikaupastamme. Tilava valoisa kylpyhuone, mukava makuuhuone, jossa queen-size-vuode ja lisähuone, jossa yhden hengen vuode, myös hyvä patja. Keittiö on moderni kaikilla mukavuuksilla. Kaapeli ja wi-fi mukanaTarjoamme monia lahjaideoita, koska suurin osa taiteesta ja antiikista on myytävänä kodissa, jota kutsumme boutique-hoteliksi. Polkupyöriä ja lumikenkiä on saatavana avuksesi vuodenajasta riippuen.Etäisyys Montrealin kaupunkiin on 15 minuuttia autolla ja 30 minuuttia bussilla. Lentokenttä on 15 minuuttiaBussit ja metro lähellä.NaapurustoMukavat ulkomarkkinat hedelmien ja vihannesten kanssa kauden aikana.Kahvilat, kala-, liha- ja juustomarkkinat.Polkupyörätie Montrealiin.Historiallinen alue, jossa on monia ravintoloita veden äärellä ja museoita.Tupakoimaton kiitos.Ystävälliset lemmikkisi ovat tervetulleita.Meillä on myös viihtyisä takapiha kesälomakohteisiisi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Hiustenkuivaaja
  2. Vedenkeitin
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport uima-allas?

    Ei, Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport?

    Kyllä, Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Village, International Airport Montreal, Notre-Dame Basilica, Boulevard St-Laurent, Olympic Park, Central Station, Palais des congrès de Montreal, Centre Bell.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport on?

    Majoituspaikan Beautiful Antique Furnished Apartment Next To The Lachine Canal.close To Airport peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.