Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates (McGaheysville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates (McGaheysville, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates

Kaunis Amishin kalustettu hirsirakennus rauhallisella umpikujaan Rauhallinen hirsitalo umpikujaan, joka on koristeltu Amishin tammihuonekaluilla. Leveästä katetusta esiportaasta tulee olohuoneeseen, jossa on puuhella, TV, perheen lautapelejä ja mukavat istuimet. Ruokasali on olohuoneen ulkopuolella ja siinä on pitkä ruokapöytä. Ruokasalista poispäin on suuri ruokakomero, jossa on pesuallas ja iso piirakka turvallinen ja ovi tilavalle ja tasaiselle takapihalle.Keittiö on tilava ja hyvin varustettu.Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneessa 1 on queen-vuode. Makuuhuoneessa 2 on parivuode. Tällä tasolla on kaksi kylpyhuonetta. Maalaismaisen portaikon yläpuolella on Makuuhuone # 3, joka on itse asiassa avara parvi, jonka pituus on talossa. Tämä parvi on jaettu 2 erilliseen makuutilaan, jaettuna jalkakäytävällä, joka on 14 jalkaa poikk .. Jokaisessa makuutilassa on joukko pyramidi kerrossänkyä (kaksoset päällä, kaksinkertaistuvat pohjassa).Parven toiselta puolelta on näkymä olohuoneeseen. Toiselta puolelta on näkymä ruokasalilleTulevat tapahtumat: Tässä on joitain tulevista tapahtumista sekä Massanuttenissa että lähellä läänissä.Muutama lisäosa sinulle!: Vieraillemme toimitetaan valikoima kahvia, teitä ja kuumia kaakaosekoituksia!Tämä koti sisältää myös wc-kankaat, paperipyyhkeet, käsisaippuat, pyykinpesuaineet, astianpesukonepesuaineet ja astianpesuaineet.Alennukset !!!: 10% armeijan alennus, kun varaat tämän kodin. Sinun on lähetettävä kopio voimassa olevasta sotilaallisesta henkilökortistasi, joka ei ole vanhentunut. Tämä alennus myönnetään aktiivivirkailijoille, reservimiehille ja eläkkeellä oleville sotilashenkilöille. Kiitos palvelustasi!8% ensimmäisiä vastaajia, kun varaat tämän kodin. Kopio nykyisestä jäsenkortististasi, joka ei ole vanhentunut, on esitettävä, kun varaat tätä kotia.7% alennus niille, jotka tekevät yhteisöpalvelua, kuten Columbuksen ritarien jäsenille, lionien perheille ja partiolaisjoukkojen ja tytön partiolaisten perheille .. Jäljennös jäsenkortista on toimitettava toimistoomme alennuksen saamiseksi.5% vain K-12 -opettajat. Julkiset, perusoikeuskirjat tai yksityiset koulut Edellä mainitut käytännöt pätevät myös.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates uima-allas?

    Kyllä, Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates?

    Kyllä, Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates sijaitsevat nähtävyydet ovat Bridgeforth Stadium, Shenandoah Valley Regional Airport, Charlottesville Albemarle Airport, Luray Caverns, Monticello and the University of Virginia in Charlottesville, Scott Stadium, Thomas Jefferson's Monticello.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates on?

    Majoituspaikan Beautiful Amish Furnished Log Home on a Level Lot New Spring Rates peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.