Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain (Jackson, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain (Jackson, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain

Kaunis 4 Bed Jackson Lomakoti lähellä Black Mountain 'Betty' on loistava Jackson NH loma-asunnot koti vieressä Black Mountain hiihtoalue Jackson, New Hampshire. Nauttia kauniista näkymistä, rauhasta ja loistava paikka nauttia White Mountains tahansa aikaan vuodesta. Talo on nimetty kunniaksi Betty Whitney aiemmat omistaja. Betty ja Bill Whitney kehittynyt tällä alueella Jackson, ensimmäisen avaamisen Black Mountain Ski Resort ja Whitney Inn ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lapio kahva Pub, jotka kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä omaisuutta. Betty eli ikään 104 jättää paljon hänen Estate kaupunki Jackson.Betty on noin 2400 neliömetrin plus kahden auton autotalli ja kuisti, joka kulkee yksin helppous puoli, joka on osittain suojattu. Lämmitetään öljyllä / lämmin vesi, jossa on 5-alueilla. Lämmin vesi syötetään 80 gallonaa säiliö. Juomavesi on herkullinen hyvin vettä, joka testataan vuosittain. Betty on suunniteltu kahden tason elävät Aikuisia päätason ja lapset alemmalla tasolla.Koti sijaitsee kahden hehtaarin maa päittäin Black Mountain J bar laskettelurinne talon edessä kasvot Etelä jossa tarkastellaan J baarissa laskettelurinteessä ja Attitash Mountains.Tärkein taso on 28 x 22 suuri huone. Tämä on sydän talon keittiö saari baari, takka, TV, pääsy Etukannella ja sivulle näytön kuisti. Keittiö on täysin varustettu astianpesukone, mikroaaltouuni, kiertoilmauuni, jääkaappi ja kaikki välineet. Kattotuuletin pitää huoneen mukava kaikkina vuodenaikoina.Tärkein taso on myös puoli kylpy lähellä toinen makuuhuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu ovat myös saatavilla.Alemmalla tasolla on oma sisäänkäynti, joko alemman kuistin kautta tai kahden auton autotalli. Täältä löydät TV & pelin keskeinen kerääminen huone, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone, lasitettu kuisti, kahden auton autotalli ja runsaasti säilytystilaa. Kaikki - joka on vain yksi hyvä syy tämän kotiin.On ravintoloita, luontokohteita ja mitä kannattaa nähdä ja tehdä.Avainsanat: vuorenrinteellä kotiin

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain

  • Onko majoituspaikassa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain uima-allas?

    Ei, Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain?

    Kyllä, Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain sijaitsevat nähtävyydet ovat Black Mountain, Mount Washington Cog Railway, Attitash, Wildcat Mountain, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, North Conway Scenic Railroad, Mount Washington.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain on?

    Majoituspaikan Beautiful 4 Bed Jackson Vacation Home Near Black Mountain peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.