Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow (Campbeltown, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow (Campbeltown, Iso-Britannia)

Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow

ISLANTI HOPPING ISRA OF ARRAN ja ISLE ISLAY MIKSI EI OLE HOP ARRAN ISLE .........Tervetuloa yhteisön omistama Isle of Gigha, Skotlannin parhaiten säilynyt salaisuus. Kauimpana ja yksi kauneimmista Hebridean saarista. Seitsemän kilometriä pitkä ja puolitoista leveä Gigha sijaitsee kolme kilometriä länteen Kintyre-niemimaalta, alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Glasgow'sta.Gigha on henkeäsalpaava - hopeiset rannat ja kauniit lahdet, kirkkaat vihreät merialueet, upeat näkymät ja upeat auringonlaskut, lochit ja viistot rinteisiin rinteisiin sekä runsaasti erilaisia ​​villieläimiä ja linnustoa. Voit nauttia monista arkeologisista ja historiallisista nähtävyyksistä tai toivottaa tervetulleeksi kävelyn, syklin, kajakkifarin, kalastuksen ja golfin rauhan ja kauneuden. Riippumatta vuoden ajasta voit uppoutua Achamore-puutarhojen väreihin, jotka hyötyvät siitä, että Gigha on alhainen ja Pohjois-Atlantin ajovirta vaikuttaa ja ilmasto on kuivempi ja lämpimämpi kuin Skotlannin länsirannikkoon tavallisesti liittyvä ilmasto.Beach View Cottage on 'beachy' 'chic' mökki. Tämä on valoisa, avoin mökki syrjäisten rantojen vieressä ja myös kävelymatkan päässä kaikista paikallisista mukavuuksista. Katsella jahdit purjehtia mennessä lounge. Jos olet onnekas saatat nähdä paikallisten villieläinten kuten valaat, hylkeet ja petolinnut. Turvallinen puutarha on aurinko-ansa, mutta varokaa, että lehmä saattaa pudota sanomaan 'moo'. Mökki on vieressä paras ranta Gigha. Voit jättää auton, koska se on kävelymatkan päässä kaikesta. Pyörät ovat myös hyvä tutustua.Olet hemmoteltu valinnanvaraa, kun on kyse hyvistä elintarvikkeista ja juomista Gighassa. Tuoreista pyydystyistä merenelävistä, saaristolaisherkkuja ja ostereita Gigha-lehmistä täysmaidosta valmistettuun jäätelöön.Haluatko hypätä kahvia varten, ostaa varusteita seuraavasta purjehduksesta tai rentoutua ilta-aterian yhteydessä, Gighalla on se!Asioita tehtävänä:-ISLAND HOP FROM ARRAN TO GIGHA - ISLAND HOP GIGHltä ISLEY JA JURA-AMAMORE-puutarhoja- KÄSITYÖT-WALK GIGHA-CYCLE GIGHA-GIGHA VENEEN JA AKTIIVISKESKUKSEN- GIGHA GOLF- NÄHELLÄ RANNAT-VALOKUVAUS-NATURE JA WILFLIFE- KAYAK ja PADDLE BOARD SAFARIS

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow

  • Onko majoituspaikassa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow uima-allas?

    Ei, Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow?

    Kyllä, Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow?

    Lähellä majoituspaikkaa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow sijaitsevat nähtävyydet ovat Islay Airport, Distillerie Laphroaig, Isle of Gigha Path Network, Lagavulin Distillery, Skipness Chapel, Campbeltown Airport, Machrihanish Golf Course, Machrihanish Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow on?

    Majoituspaikan Beachy, chic paeta - Isle of Gigha (kaunis ajaa 2. 5 h Glasgow peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.