Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beach House - Fantastic Beach Getaway (Nambucca Heads, Australia)

Koko talo/asunto Beach House - Fantastic Beach Getaway (Nambucca Heads, Australia)

Beach House - Fantastic Beach Getaway

Rannikkotalo - Fantastic Beach Getaway 4 tunnin ja 20 minuutin ajomatkan päässä M1 / F3-moottoritien alusta Sydneyssä on tämä hienostunut, nykyaikaisella suunnittelulla varustettu rantatalo Vallan rannalla, josta on varmasti vaikutuksen.Trooppinen ilmasto. 5 minuutin kävelymatka rannalle / puroon. Upota merelle, luonnonsuojelualueelle ja vuoristomaisemaan korotetusta paikasta. Nestled yhdessä halvimmista paikoista shire. Nauti surffailusta ja kaikista ranta-pilauksista, kivenheitosta tai rentoutua ja rentoutua tämän rantakodin mukavuuksissaEtukannella on vesinäköala itään ja pensasnäkymät pohjoiseen. Lännessä on vuoristomaisemat. Takakannella on upeat vuoristomaisemat auringonlaskun aikaan. Kuuntele lintujen ja valtameren ääntä. Paikanna kengurut ja muut villieläimet, jotka usein tulevat varannosta. Koti on hyvä tukikohta pohjoisen puoliväliin ja Coffsin rannikolle. On kaksi suurta kannetta viihdyttävä, moderni keittiö. Tärkein elintila on suuri. Siellä on toinen lapsille sopiva asuintila. Päämakuuhuoneessa on parivuode, vuodesohva ja oma kylpyhuone. On toinen makuuhuone, jossa parivuode. Kahdessa pienemmässä makuuhuoneessa on 2 king-vuodetta. Pesula, ylimääräinen wc ja ulkosuihku (kätevä käytettäväksi takaisin matkalle rannalle) ovat alakerrassa. Tyynyliina, lakanat, peitot ja pyyhkeet toimitetaan. Sängyt tehdään saapuessaan loman ajaksi. Foxtel ja NBN Internet tarjotaan avuksesi.Tuo Porta Cot pikkulapsille / pikkulapsille.Huomaa: Kiinteistössä on kaksi toisistaan riippumatonta asuntoa. Jokaisella asunnolla on erilliset sisäänkäynnit ja ne ovat yksityisiä. Vain ajotie on jaettu. Tämä mainos on tarkoitettu päärakennukselle - yläkerrassa.Huomaa: Tämä on perheen rantakoti. Se on suunniteltu rauhalliselle rannan lomalle perheiden ja ystävien kanssa. Sitä ei ole tarkoitettu koululaisille, taalaa tai kanojen iltoja tai vastaavia juhlia varten. Meillä on tiukka 'Ei puoluepolitiikkaa', ja melu on pidettävä naapureidemme suhteen kohtuullisella tasolla päivällä ja ehdottomasti vähimmäistunnin jälkeen.Huomaa: Tämä ominaisuus ei ole lemmikkieläinystävällinen

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach House - Fantastic Beach Getaway

  • Onko majoituspaikassa Beach House - Fantastic Beach Getaway uima-allas?

    Kyllä, Beach House - Fantastic Beach Getaway tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach House - Fantastic Beach Getaway?

    Kyllä, Beach House - Fantastic Beach Getaway noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beach House - Fantastic Beach Getaway pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach House - Fantastic Beach Getaway tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Beach House - Fantastic Beach Getaway on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Beach House - Fantastic Beach Getaway on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach House - Fantastic Beach Getaway?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach House - Fantastic Beach Getaway sijaitsevat nähtävyydet ovat Coffs Harbour Airport, Big bannana, Coffs Harbour Show.