Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views (Waialua, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views (Waialua, Amerikan Yhdysvallat)

Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views

Rannan etusijalla hieno ranta w / lämmitetty suolaliuos / uima-allas ja 360 asteen näkymät Jaa romantiikka ja kauneus Pohjoisrannalla koko perheellesi! Avaa avaa portti hiekkarannalle, upota varpaisi valkoiseen hiekkaan ja sano “Aloha” kilpikonnille, jotka tulevat rantamme joka iltapäivä, tai tapaa paikallisia kalastajia, jotka heittävät sauvat ja puhuvat tarinaa, kun aurinko maalaa varovasti taivas miljoona sävyä vaaleanpunaista ja oranssia, kun se hidastuu hitaasti valtamereen - toinen päivä paratiisissa päättyy aina läsnä olevaan juoksuun ja vuoroveden virtaukseen. Tämä hiljainen, eristäytynyt, aidatulla Rannan eturintamassa on vedenpinnalla ja täydellinen intiimille perhelomalle, perhejuhlia ja pieniin yksityisiin häihin. Täysin poistettu ruuhkaisesta North Shore -liikenteestä, asuminen on helppoa tällä neljänneksellä hehtaarin erällä, jossa on 90 metriä valtamerta edessä ja rannalla meneillään runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia: melonta, surffaus, standup-melonta, snorklaus, uinti ja linnanrakennus. Kun olosuhteet ovat oikeat, paikalliset kalastajat ilmestyvät - ja kertovat mielellään tarinan. Jos etsit todellista havaijilaista kokemusta, tämä on paikalla! Kiinteistölle annettiin nimi Hale Hono (Kilpikonnan koti), koska Havaijin vihreitä merikilpikonnat tulevat melkein joka päivä, ja joskus nousevat rannalla. Muista, että ne ovat uhanalaisia lajeja - ota 10 minuutin etäisyys valokuvia ottaessasi.Rauhallinen aaltojen ja kauppojen ääni kuuluu joka huoneesta ja vie sinut rauhalliseen yöuniin tosi Havaijin keitaan. Elämä ei parane paljon. Ole hyvä ja lue ei-toivotut vieraskommenttimme ja katso itse. Vieraamme eivät koskaan halua jättää tätä ominaisuutta, koska vieraiden mukavuus on keskittymisen ykkönen. Kerro meille, mitä voimme tehdä auttaaksesi unelmaasi totta. Muut palvelut: Täysin uusittu rento tyylikkyys, kalliita materiaaleja, kalusteita ja taidetta. Tämä ominaisuus tarjoaa päivitetyt laitteet: Wolf-kaasuliesi SubZero, Fisher & Paykel. Mukana myös: ILMAINEN Wi-Fi- ja DHA-satelliitti sekä Dish Hopper -videolaitteet ja 6 Samsung HD LED -televisiota. Siellä on myös kaasugrilli. Omistajan Pat huomautus: Oceanside mossrock -allas syväsinisellä keraamisella laatalla lämmitettiin äskettäin (passiivinen aurinkojärjestelmä). Tämä on suolaliuosjärjestelmä, joten vesi on erittäin pehmeää ja ylellistä ja täysin tyhjää ankarista uima-altaan kemikaaleista. Rakastat auringonlaskuja takapihaltä ja uima-altaalta, samoin kuin vedetunnetta päivän jälkeen, kun olet tutustunut Pohjoisrannalle. Lisenssi # W72605412-0130 päivän sopimukset paikassa: Soita omistajalle saadaksesi lisätietoja .... Mahalo ja Aloha!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views

  • Onko majoituspaikassa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views uima-allas?

    Kyllä, Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views?

    Ei, Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Waikiki Beach, Honolulu International Airport, Hawaii Rice Festival, Hawaii Convention Center, Diamond Head Crater, Aloha Stadium, Aloha Tower, Honolulu Harbor.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views on?

    Majoituspaikan Beach Front Estate Sandy Beach W/heated Saline Pool/spa & 360 Degree Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.