Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf (Satellite Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf (Satellite Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf

Rannan etusijalla on upeat näkymät! UUSI UUSI UUSI 2/2 - 1300 SF Täysin päivitetty 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen edessä sijaitseva osakehuoneisto aivan rannalla. Yksikkö sijaitsee kuudennessa kerroksessa miljoonan dollarin näkymällä rannalta parvekkeelta, makuuhuoneesta, olohuoneesta ja keittiöstä. Olemme varustaneet tämän yksikön ylelliseen lomaan kaikilla mukavuuksilla. Se on kotimme poissa kotoa. Täysin varusteltu keittiö, jossa on röynnöpotti, tehosekoitin, NutriBullet pakastettuihin ravisteluihin tai juomiin, huippuluokan kuparipannut, leivänpaahdinuuni, Cuisinart-kahvinkeitin, jossa on sisäänrakennettu kahvipapujauhe (ei mitään kuin tuoreen kahvin tuoksu). Rentoudu suuressa suojatulla parvekkeella, johon pääsee olohuoneesta tai makuuhuoneesta. Voit jopa valmistaa aterioita nauttien upeista näkymistä merelle itsenäisellä sähköisella George Foreman -grillillä, yum! Keittiön laatikot on parannettu hiljaisilla itsesulkeutuvilla mekanismeilla. Ylelliset turkkilaiset puuvillapyyhkeet kylvyssä ja myös rannan puolella. Kalustus, patjat ja liinavaatteet ovat kaikki uusia! Jokaisessa huoneessa on televisio. Suuri 65 ': n älytelevisio äänijärjestelmällä ja Blue Ray DVD -soitin oleskelutilassa. Toinen 50 'televisio makuuhuoneessa, jossa DVD-soitin ja 37' televisio toisessa makuuhuoneessa, jossa on Blue Ray DVD -soitin. Kaapeli-TV, nopea internetyhteys ja langaton yksivärinen tulostin, jonka voit helposti kytkeä kannettavaan tietokoneeseen, jos sinun pitäisi käyttää sitä. Palvelusi avuksi uusi täysikokoinen pesukone ja kuivausrumpu yksikössä ja osoitettu autotalli parkkipaikka. Käyttöösi on neljä helppoa kannettavaa Tommy Bahama-rantatuolia (jokaisella on oma jäähdytin tuolin takana), 2 aurinkovarjoa, rantaleluja ja rantapelejä, kompakti hiiligrilli BBQ: lla, jossa on oma kantolaukku, jonka voit ottaa rannalle kanssasi. Viihdettä varten on myös lautapelejä ja useita elokuvia. Kompleksissa on lämmitetty uima-allas, sauna, kaasugrilli, klubitalo, tenniskentät ja suora pääsy rannalle. Tuo vain hammasharjasi !! Patrick AFB on viiden minuutin päässä edullisista eläkkeellä olevista armeijan ostoksista. Yksikkö sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä ostoskeskuksista ... Publix, McDonalds, Dunkin Donuts jne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf

  • Onko majoituspaikassa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf uima-allas?

    Kyllä, Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf?

    Ei, Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf sijaitsevat nähtävyydet ovat Kennedyn avaruuskeskus, Port Canaveral, Space Coast Regional Airport, Melbourne International Airport, Brevard Zoo, Cocoa Beach Ron Jon Surf Shop, Merritt Island Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf on?

    Majoituspaikan Beach Front Condo With Spectacular Views! Luxuriously Renovated 2/2 - 1300 Sf peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.