Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bayview Apartment St Pauls Bay (St. Paul's Bay, Malta)

Koko talo/asunto Bayview Apartment St Pauls Bay (St. Paul's Bay, Malta)

Bayview Apartment St Pauls Bay

Getawaysmalta - Bayview Asunto St Paulin lahdella Vuokraus: Koko talo tai asuntoMakuuhuoneiden lukumäärä: 2; Muiden huoneiden lukumäärä: 1Kylpyhuoneiden lukumäärä: 2Tässä ominaisuudessa ei sallita 'l & F' partygoersiaTämä huoneisto sijaitsee erittäin rauhallisella alueella Maltan pohjoisosassa, St Paulinlahdella, joka on yksi tärkeimmistä pohjoismaisista matkailualueista. Paras ranta sijaitsee vain muutaman minuutin päässä (Golden Bay, Melliehan rannat, Blue Lagoon). Se on ihanteellinen romanttisille, rentouttaville ja perhelomille.Huoneiston ominaisuudet:Terassi on 1. 5 m x 6 m ja siinä on kaasu-bbq ja puutarhakalusteet;Sisäinen alue on noin 80 neliömetriä. 1. kerroksessa ei hissiä, 20 askeleen sisäänkäynnistä; täysin varustettu, kalustettu ja myös täysin ilmastoitu; 2 kahden hengen huonetta, joissa on tilaa lisävuoteille; olohuoneesta voi tulla kolmas makuuhuone, koska sillä on omat lukittavat ovensa ja siinä on 2 lisävuodetta (joten nukkuu asunnossa on 2-8 henkilöä); kylpyhuone; suihkuhuone; Asunnossa on myös käytössä kattoterassi, jossa on 2 aurinkotuolia aurinkoa varten.tilat:- Hyvin varusteltu keittiö, jossa on sähköuuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, perkolaattori, 4 kaasuliesi, jääkaappi-pakastin jne .;- Hiustenkuivaaja, silitysrauta, lauta ja pesukone;- Jokaisessa huoneessa on tuulettimet;- Pinnasängyt ja syöttötuolit ovat saatavilla pyynnöstä.- Talvella on myös iso kaasulämmitin;- Nopea rajoittamaton Wifi-internet kaikissa huoneissa ja Iptv, jossa on satoja kanavia eri kielillä. Molemmat ovat ilmaisia;- Kaikissa ovissa ja ikkunoissa on näyttöjä hyönteisten säilyttämiseksi, joten voit nauttia raikkaasta merituulesta huolta;- Pyyhkeet ja lakanat ovat myös saatavilla.__________________________________________Huomaa, että kiinteistön apuohjelmat sisältyvät viikoittaiseen hintaan alla olevan mukaisesti:0. 5 kuutiometriä vettä per henkilö per viikko150 kWh per huoneisto per viikko1 kaasupullo per huoneisto per viikkoNäiden veden, kaasun ja sähkön kulutuksen pitäisi olla enemmän kuin riittävä normaalikäyttöä varten viikon ajan.Jos edellä mainitut parametrit ylittyvät, ylimääräisiin kuluihin sovelletaan seuraavia hintoja:€ 0. 42 sähkö / kWh ja 8 €. 60 kuutiometriä kohti vettä.Vesi- ja sähkömittarit on merkitty oleskelun alussa ja lopussa. Kuukausimaksun osalta huomaa, että hinta ei sisällä koskaan kaasu-, vesi- ja sähkölaskuja. Vieras maksaa vain kulutuksensa. Tavallinen arvio on 60/80 euroa kuukaudessa.Nopea rajoittamaton Wifi-internet ja TV ovat maksuttomia.__________________________________________Palvelut:· Saapuessamme toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisesti ja annamme vinkkejä siitä, miten hyödynnät lomasi Maltalla· 24/7 tukipalvelun numerot· Voimme myös auttaa lentokenttäkuljetuksissa, autonvuokrauksessa, polkupyörän vuokraus, venevuokraus, Hop On Hop Off -bussit, yhden päivän risteilyt jne.,Tarjoamme ilmaisen WiFin vierailusi aikana!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Ratsastus
  4. Surffaus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bayview Apartment St Pauls Bay

  • Onko majoituspaikassa Bayview Apartment St Pauls Bay uima-allas?

    Ei, Bayview Apartment St Pauls Bay ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bayview Apartment St Pauls Bay?

    Ei, Bayview Apartment St Pauls Bay ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bayview Apartment St Pauls Bay pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bayview Apartment St Pauls Bay tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Bayview Apartment St Pauls Bay on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Bayview Apartment St Pauls Bay on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bayview Apartment St Pauls Bay?

    Lähellä majoituspaikkaa Bayview Apartment St Pauls Bay sijaitsevat nähtävyydet ovat Malta International Airport, Mellieha Bay, Blue Lagoon, Popeye Village, Grand Harbour Marina, Ghajn Tuffieha, Valletta and Floriana Fortifications, Streets of Valletta.