Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour (Arthur's Town, Bahamas)

Koko talo/asunto Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour (Arthur's Town, Bahamas)

Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour

Baybreeze ~ Rannalla Bennettin satamassa Baybreeze sijaitsee kauniilla valkoisella hiekkarannalla Bennettin satamassa, Cat-saaren pohjoispäässä. Vain 15 minuutin päässä Arthur's Town -lentokentältä tai 45 minuutin päässä New Bight -lentokentältä. Talo on täydellinen kahdelle! NELJÄ kaunista ilmastoitua huonetta, kattotuuletin, kaksi ovat meressä sijaitsevia päällikön sviittejä. Kolme täyttä kylpyammetta ja tilava loistava huone, jossa on vielä kolme kattotuuletinta. Siellä on runsaasti tilaa jopa 10 vieraalle. Keittiössä on kaikki mitä haluat koskaan valmistaa aterioita, samoin kuin 'Margaritaville Frozen Concoction'-kone, jolla voit luoda omia sekoitettuja juomia terassille katsellessasi mahtavaa auringonlaskua. Ulkopuolella on 14 x 14 katettu huvimaja, 16 x 35 kivipatio ja ulkosuihku.Kun kaiuttimet ovat katossa sekä olohuoneessa että terassilla, muista tuoda iPod rentoutumaan suosikkikappaleidesi kanssa.Meillä on WiFi! Televisiossa, DVD-soittimella, paljon elokuvia, videopelejä, lautapelejä, arvoituksia, kirjoja ja iPod-stereojärjestelmä, jossa kaiuttimet katossa sisä- ja ulkopuolella, ovat käytettävissä rentoutumisen helpottamiseksi. Sinulla on 4 merikajakkia ja paljon maskeja ja snorkkeleja, joita voit käyttää ilman lisäkustannuksia. Lähistöllä on pieniä kauppoja ja monia ravintoloita, joista valita paikallisen bahamailaisen ruoanlaittoa varten. Voit myös toimittaa aitoja bahamalaisia ruokia taloon. Ota yhteyttä Rickyyn (talonmiehemme) avuksi. Kissaaari vetoaa niihin, jotka matkustavat paitsi katsomaan uusia maisemia, myös saamaan uudenlaisen näkökulman elämiseen. Matkailun jättämätöntä tunnet ystävälliset ihmiset tervetulleiksi tällä eteläisellä Bahamian saarella. Rehevät mäet, tiheät metsät ja eristetyt vaaleanpunaiset ja valkoiset hiekkarannat peittävät Kissaaren 150 neliökilometriä ja täyttävät matkustajat tavalla, jota vain Bahama voi. Löydä rauhallinen piilopaikka, joka herättää tutun viehätysvoiman, ikään kuin sanottava: 'Tervetuloa kotiin!'~ Talonmies saarella vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan sinua.~ Puhdistetaan ammattimaisesti ennen saapumistasi.~ Merikajakkeja, snorkkeleita ja rantaleluja pelaamiseksi.~ Rantapyyhkeet ja kylpytuotteet mukana.~ Pesukone ja kuivaaja paikan päällä.~ BBQ, vedenjäähdytin, 'Margaritaville jäädytetty keitto' -kone ja mini-jääkaappi lomastasi nautinnollisemman.~ Peitetyssä huvimajassa kaksinkertainen leveä riippumatto rentoutumiseen.Avainsanat: Talo rannalla, vain muutaman askeleen päässä merestä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour

  • Onko majoituspaikassa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour uima-allas?

    Ei, Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour?

    Ei, Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour?

    Lähellä majoituspaikkaa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour sijaitsevat nähtävyydet ovat Arthur's Town Airport, New Bight Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour on?

    Majoituspaikan Baybreeze~on The Beach In Bennetts Harbour peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.