Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports (Batehaven, Australia)

Koko talo/asunto Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports (Batehaven, Australia)

Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports

Batehaven - Fantastic Water Views, uima-allas, ranta, liinavaatteet, WIFI, Netflix, Foxsports Fantastinen 2 makuuhuoneen kaupunkitalo, joka sijaitsee suositussa Batehavenissa. Siinä on ilmainen WIFI, Netflix, uima-allas ja kaikki liinavaatteet (mukaan lukien rantapyyhkeet). Laaja merinäköala oleskelutilasta ja makuuhuoneesta. Täysin käytetty uima-allas- ja grillausalue sekä suuri nurmialue pelaamiseen. Vain 100 metrin kävelymatka Caseys Beachille yksityisen kävelytien kautta ja 550 m Batehavenin moniin kauppoihin. Tervetuliaispaketti, joka toimitetaan teetä, kahvia, maitoa jne. Turvallinen hiljainen porteitettu kompleksi varatulla autokatostilalla. Alakerrat - sisältää avoimen keittiön, ruokailutilan ja asuintilan sekä pyykin toisella wc: llä. Avoin oleskelutila tarjoaa upeat näkymät Caseys Beachille, ja siinä on älytelevisio, jossa on Netflix, Foxtel Sports ja käänteislämmitin / ilmastointi.Yläkerrat - päämakuuhuoneesta on myös upeat näkymät ja se on oma parveke, jossa queen size-vuode ja sisäänrakennetut vaatekaapit. On toinen makuuhuone, jossa kolminkertainen kerrossänky (1 x parivuode ja 1 x yhden hengen sänky). Siellä on myös toinen oleskelutila, jossa on TV, DVD-soitin ja joitain pelejä sateisiin päiviin. Tässä oleskelutilassa on futon-oleskelutila / sänky (huomaa, että futon on yhden hengen sänky ja vain 1800 mm pitkä). KEITTIÖ - Keittiö on täysin varustettu kaikella, mitä tarvitset, mukaan lukien astianpesukone ja Nespresso-kahvinkeitin. Tarjoamme pienen tervetulotarjouksen teetä, kahvia, maitoa, siivoustarvikkeita, suolaa ja pippuria, ruokaöljyä, ilopakkausta ja tinakalvoa auttaaksesi sinua tuntemaan olosi kotoisaksi heti.KYLPYHUONE - Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja alaosa (ei kylpyhuonetta). Hiustenkuivaaja ja joitain aloitusvälineitä tarjotaan. PESU - Pesulassa on pesukone, silitysrauta ja -lauta sekä siivoustarvikkeet. Pesulassa on myös toinen wc. ULKOPUOLELLA - Sinulla on täysi hyöty uima-altaasta ja grillausmahdollisuuksista kompleksin sisällä. Kaupunkitalossa on myös 6-paikkainen ulkokäytäväpöytä ja tuolit peitetyn ulkoilma-alueen sisällä yksityiskäyttöön. Kompleksissa on myös suuri ruohoalue, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen.TÄRKEYS - Rivitalolle on varattu autokatos ja tarvittaessa ylimääräinen vieraspysäköinti. Huomaa, että autokatos ei ole kiinnitetty Townhouseen.Portacot ja syöttötuoli ovat saatavissa pyynnöstä varauksen yhteydessä (ota mukaan omat liinavaatteet portacotille). Huomaa, että uima-allas ei ole lämmitetty.Varhainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen järjestetään aina, kun ne ovat saatavilla.Tämä on ihanteellinen kotisi poissa kotoa. Tule vain ja rentoudu!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pesulapalvelu
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports

  • Onko majoituspaikassa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports uima-allas?

    Ei, Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports?

    Ei, Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports?

    Lähellä majoituspaikkaa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports sijaitsevat nähtävyydet ovat Batemans Bay Helipad Airport, Moruya Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports on?

    Majoituspaikan Batehaven - Fantastic Water Views, Pool, Beach, Linen, Wifi, Netflix, Foxsports peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.