Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable (Sardis, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable (Sardis, Amerikan Yhdysvallat)

Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable

Pallopelien saatavuus! Sardisin järvi minuutin matkalla, turvallinen, puhdas, mukava Tämä 1940-luvun bungalow on hiljattain remontoitu ja varustettu 3 makuuhuoneella ja 2 täydellä kylpyä. Se on aidattu takapiha ja runsaasti yksityistä pysäköintialuetta.Suuri asuinalue mahdollistaa rauhan ja hiljaisuuden. Erinomainen sijainti pienessä kaupungissa vain muutaman minuutin päässä Sardis-järvestä ja puolen tunnin sisällä Ole Missistä. Magnolia-lehtoluostari on myös vain muutaman minuutin päässä. Paikallinen ruokakauppa ja ravintoloita aivan Main Street -kadulla, ja enemmän vaihtoehtoja on vain 4 mailin päässä Comossa.Mieheni hollantilainen ja minä hankimme tämän 1940-luvun kodin ja päivitimme sen vieraamme mukavuuden vuoksi. Rakastamme naapurustamme ja asumme vieressä ja toivomme, että teet myös loman aikana.Talo nukkuu 6 mukavasti 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta.Queen-vuode ja oma kylpyhuone sekä kuningatar toisessa makuuhuoneessa, joka on aivan olohuoneen vieressä, sekä päivävuode, jossa on kaksi erillistä patjaa ”. Makuuhuoneessa on lipasto sekä tv, jossa on astian televisio ja älykäs tv.Keittiössäsi on kaasuliesi ja uuni, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä leivänpaahdin ja astianpesukone.Laatikoista löydät kahvia, kermavaahtoa ja sokeria.Pullotettu vesi on jääkaapissa ja litteät astiat ovat pesualtaan oikealla puolella. Astianpesukoneet ja sytytin ovat myös laatikossa.Kotisi poissa ollessasi on lautaset, kupit, mukit ja monenlaiset kattilat ja pannut sekä paperipyyhkeet. Lisäpyyhkeet ja lakanat ovat kylpyhuoneessa päämakuuhuoneessa. Kun kävelet keittiön läpi, pesukone-kuivausrumpu on keittiön verhon takana.Oven läpi vie sinut aidattuun takapihalle, jossa on BBQ-grilli ja paljon varjoa.Sardis on pieni kaupunki, jossa on vajaat 2000 ihmistä ja tämä viehättävä koti sijaitsee aivan omistajien takanaiso etupiha ja aidattu takapihaDish tv on saatavana talossa, on kaksi televisiota ja dvm, jotka sallivat Netflix-syöttön. Yksi tv on älykäs tvSardis on kätevä kaikille. 30 minuutin päässä Oxfordista, 8 minuutin päässä Sardis-järvestä ja State Park -puistosta, joka sopii erinomaisesti patikointiin tai veneilyyn ja kalastukseen 45 minuutin päässä Memphis Tn: stä. Kaunis ympäri vuoden ja vuodenaikojen lämpötilan muutos. Hiljainen katu puistoineen aivan toisella puolella. 6 minuutin kävelymatka pääkadulle vierailla paikallisissa ravintoloissa 100 vuotta vanha rautakauppa, yhteisöteatteri ja antiikkiliikkeet.30 minuutin päässä olematta 8 minuutin päässä Sardis-järvestä45 min Memphisin keskustaanPaljon asioita aivan nurkan takana TriBecca Allie -kahvilaMs Time Magazine 2018: n paras pizzaVieraile järvellä veneitä ja vesiskootterivuokrausta vartenBuddhalainen rahaminuutin matka Oxfordiin ostamaan, syömään tai katsomaan vierailua suosikkiopiskelijallesi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable

  • Onko majoituspaikassa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable uima-allas?

    Ei, Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable?

    Kyllä, Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable?

    Lähellä majoituspaikkaa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable sijaitsevat nähtävyydet ovat University-Oxford Airport, Vaught-Hemingway Stadium, Tunica Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable on?

    Majoituspaikan Ball Game Availability! Sardis Lake Minutes A Way, Safe , Clean, Comfortable peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.