Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home (Taupo, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home (Taupo, Uusi-Seelanti)

Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home

Awanui Lodge - Whakamoenga Point Loma-asunto Awanui Lodge - Whakamoenga Point Loma-asunto sijaitsee rauhallisessa ja yksityisessä bushiasemassa, josta on kauniit näkymät Taupon järvelle. Tämä ainutlaatuinen Taupo-lomamökki on moderni ja tilava, ja se on täydellinen paikka perheille ja ryhmille, joissa on ilmainen Wi-Fi.On suuri avoin olohuone-ruokailutila ja keittiö, jossa on korkeat korkeimmat katot ja kuvan ikkunat, joista on upeat näkymät järvelle. Ovet avautuvat valtavalle kannelle, jossa on suuri ulkona oleva pöytä nauttimaan niistä balmyisista kesäiloista. Mine Bay on 100 m kävelymatkan päässä talosta, jossa voit uida Maorien veistoksille noin 40 metrin päässä lahdelta tai vain laiskotella rannalla. Kajakit voidaan vuokrata ja siellä on bush-kävelee nauttimaan läheltä.Jos valitset tämän ominaisuuden talvipakolle, mukava oleskelutila on myös avotakka (tarjottu polttopuut) rentoutumiseen ja sähkölämmitykseen, joten ei ole mahdollisuutta jäähtyä näillä talvimaisilla. On erillinen TV-huone, jossa on Sky, video ja stereo- / CD-soitin. On moderni keittiö, jossa on kaikki mukavuudet ja pesutupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu.On 5 makuuhuonetta, jotka on jaettu 2 siivekkeeseen - täydellinen 2 perheelle nauttimaan loma yhdessä. Yksi siipi on 2 makuuhuonetta, joissa on 1 queen-vuode ja 2 yhden hengen vuodetta sekä kylpyhuone suihkulla, kylpyammeella ja erillisellä wc: llä. Toisessa siipessä on 3 makuuhuonetta, 1 king-size-vuode, 1 super-king-vuode ja 2 yhden hengen vuodetta - sekä puolihuone, jossa suihku, kylpyamme ja erillinen wc! Upean makuupaikan lisäksi alakerrassa on suuri rommihuone - suuri Hangout vanhemmille lapsille. Tässä Taupon loma-asunnossa on autotalli ja pysäköintipaikka (5–7 metrin pituinen). * Kannettava pinnasänky on saatavilla ja syöttötuoli pyynnöstäBachcare tarjoaa siivous- ja liinavaatepalveluja, jotka voidaan veloittaa varauksen jälkeen. Jos siivous tai liinavaatteet eivät näy kotisivusi hinnalla, se ei sisälly hintaan. Saadaksesi lisätietoja siivous- ja liinavaatteiden hinnoista lomasi aikana, käytä 'Kysy manageriltä' yhteyttä Bachcareen.Muita huomioitavia asioita: * Kaikkiin varauksiin sovelletaan Whakamoenga Pointin vuokraussääntöjä. Kysy ennen varausta saadaksesi kopion vuokrauskoodista. Suojelu- ja virkistyspuiston vertaansa vailla olevan luonteen säilyttämiseksi on erityisiä ehtoja, jotka kaikkien aidatun kompleksin vieraiden on noudatettava. Niihin ei sisälly pysäköintipaikkaa paitsi vuokra-alueella ja naapureita vahingoittavaa melua. Ei lemmikkieläimiä. Tupakointi on kielletty Whakamoenga Pointin yleisillä alueilla. Drooneja ei sallita pisteessä. Bachcare-varaus sallii vain varauksessa mainittujen henkilöiden olla talossa tai portilla aidatulla alueella. Huomaa, että tenniskenttä on jaettu ja sitä on käytettävä muiden huomioiden. Seuraamuksia sovelletaan, jos erityisehtoja ei noudateta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home

  • Onko majoituspaikassa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home uima-allas?

    Ei, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Ei, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Lähellä majoituspaikkaa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home sijaitsevat nähtävyydet ovat Lake Taupo, Taupo Airport, Taupo CBD, Lake Taupo Cycle Challenge, Taupo DeBretts Spa Resort, Huka Falls, Taupo Events Centre, Wairakei Natural Thermal Valley.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home on?

    Majoituspaikan Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.