Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme (Saint-Valery-sur-Somme, Ranska)

Koko talo/asunto Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme (Saint-Valery-sur-Somme, Ranska)

Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme

TODELLINEN MAHDOLLISUUDEN & MERENKALASTtajan TALO PYYHYT PALVELUA SUR SOMME Aito kalastajien talo on kokonaan uusittu, ja se sijaitsee St Valéry sur Sommessa, rauhallisella alueella, lähellä kaupungin keskustaa ja 50 metrin päässä lahdesta, Opalin rannikon suurista rannoista, venesatamista ja kalastussatamista, keskiaikaisestakaupungista, ravintoloista, kaupoista, pyöräteistä, retkeilyreiteistä, vene- ja pienjunista, Marquenterre Park, Bird House. Savuton mökki. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.Googlen kääntämäAito kalastajien talo on kokonaan uusittu, ja se sijaitsee St Valéry sur Sommessa, rauhallisella alueella, lähellä kaupungin keskustaa ja 50 metrin päässä lahdesta, Opalin rannikon suurista rannoista, venesatamista ja kalastussatamista, keskiaikaisestakaupungista, ravintoloista, kaupoista, pyöräteistä, retkeilyreiteistä, vene- ja pienjunista, Marquenterre Park, Bird House. Savuton mökki. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.GITE ENTRE-TERRE & MER näkymä lahdelle yläkerrassameriloman vuokrausKuvaus:Viikko, viikonloppu tai lyhytaikainen vuokra 1-4 henkilölle.Aito kalastajien talo on kokonaan uusittu, ja se sijaitsee St Valéry sur Sommessa, rauhallisella alueella, lähellä kaupungin keskustaa ja 50 metrin päässä lahdesta, Opalin rannikon suurista rannoista, venesatamista ja kalastussatamista, keskiaikaisesta kaupungista, ravintoloita, kauppoja, pyöräteitä, kävelyreittejä, vene- ja pienjunamatkoja, Marquenterre Park, Bird House, Crécy-metsä. Savuton mökki. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.• Lähellä Accrobranche-melontaa, hiekkaveneitä, kalliokiipeilyä / Varapea, minigolf, kalastus, vaellus, veneretket, vesiurheilu, maastopyöräily / pyöräilyMAASTENMUKAISEN - & - MEREN.oleskelu:Vaihdettava sohva, TV (TNT-kanavat), USB-näppäintuki, pöytä ja tuolit. PuuhellaWCKalustettu keittiö:Induktiokeitin, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, uuni, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja SENSEO, leivänpaahdin, keittiövälineet ja astiat, pöytä ja tuolit.. huone:sänky (90x200), parivuode (140x200), matkasänky, vaatekaappi.. Kylpyhuoneissa:suihkukaappi, alaosa peilillä, pyyhelämmitin, WC, säilytysyksikkö. Court:Pöytä ja tuolit, ulkokeittiö, mukaan lukien plancha ja rasvakeitin. Mukavuudet ja yksityiskohdat:Tarjoa liinavaatteet: pussilakanat, lakanat, pyyhkeet, teenpyyhkeet, tyynyliinat .... Talo on varustettu peitot ja tyynytTARJOA KOTITALOUDEN LINENAT: DUVET-KANNAT, LASTEN SIVUJA, Pyyhkeitä, pyyhkeitä, ................ TALLETUSTEN TARKASTUS 300 € on maksettava avainten luovutuspäivänäSaapumisaika 4 pm lähtöaika ennen klo 11.00Vaihdot matkustajien kanssaHonorine on vastuussa sinusta. Talo on varustettu peitot ja tyynyt.Honorine vastaa tervetuloaMukavuudet ja yksityiskohdat: Varmista kodin liinavaatteet: pussilakanat, lakanat, pyyhkeet, teenpyyhkeet, tyynyliinat, .... Talo on varustettu peitot ja tyynyt

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Kasino
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme

  • Onko majoituspaikassa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme uima-allas?

    Ei, Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme?

    Ei, Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme?

    Lähellä majoituspaikkaa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme sijaitsevat nähtävyydet ovat Touquet-Paris-Plage, Plage de Dieppe, Bay of Somme, Saint Martin, Herbarium, Chez Mado, Pointe du Hourdel, Parc du Marquenterre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme on?

    Majoituspaikan Authentic Fishermans House Between Earth & Sea Saint Valery Sur Somme peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.