Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness (Pine Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness (Pine Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness

ATLANTA-BUCKHEAD-BROOKHAVEN 4/4 Vuokra-asunto, uima-allas, poreallas, kunto Suuri Custom Ranch talo halutuimmista ASHFORD PARK Brookhaven / Buckhead. Koti on mukautettu high-end päättyy kaikkialla, lämmitetty uima-allas, poreallas, kuntokeskus, suuri edessä patio ja turvallinen sähkökäyttöinen sisäänkäynti johtaa yksityiseen irrotettu suuri 2 auton autotalli. 3 tilavaa BR: n päätasoa & 3 FULL BATHS. Master BR on parisänky 42' HD taulu-tv, holvikatot ja mukautettuja hänen ja hänen kävellä kaappeja. Mestari on VIES eteen ja puoli talon sekä pääsyn altaaseen. Vieras BR # 1 on queen bed mukautettuja SHOWCASE kylpyhuone (custom body spray / vesiputous suihku ja erillinen infinity poreallas, vaeltaa kaappiin, erota rakennettu graniitista kirjoituspöytä alue ja holvikatot. Tämä BR on näkymä edessä talon ja näkymät esiportaan ja ajotieltä. Vieras BR # 2 on queen custom kaapissa / hyllyt ja unohdetaan allas. Vieras BR # 3 on kellari pohjakerroksessa ja sinne pääsee erillinen sisäänkäynti tai ylimmässä kerroksessa. Tämä BR on 1 mh queen bed w / täysi kylpyhuone (kylpyamme suihku combo. Kellari on myös Kuntokeskus w / 52' HD taulu-TV, stereot ja erillinen pesutupa täysikokoinen W / D. Koti sisältää ADT turvajärjestelmä, kaapeli-, ja nopea langaton internetyhteys. Master BR, kellari ja suuri huone kaikki on suora yhteys mukautettuja lämmitetty Pebble tech allas, jota ympäröi custom tulipalon kaivoksia (täytyy nähdä !!), Suuri kannelle kylpytynnyri, Cabana ja suuri yksityinen aidattu piha. Keittiö avautuu suuri syödä baarissa alkuun, erillinen pentteri / baari, uponnut ruokailuhuone, iso olohuone (w / 70' HD taulu Smart TV ja räätälöidyt kivi kaasu takka) ja näkymät uima / oma takapiha. Iso suuri huone puulämmitteinen takka ja mukautettuja ikkunat näköala-allas ja autotalli. Vuosittain yllä Trane AC yksikkö ja tankless vedenlämmitin (varmistamalla rajoittamaton viileä ilmasto kesällä ja kuuma vesi ympäri vuoden) .Location, sijainti, sijainti !! Kävelymatkan päässä Brookhaven Marta Station, lähellä kaikkia liikkeitä (Lenox Mall, Phipps Plaza, kaupunki Brookhaven, Lowes, Whole Foods, jne), lukuisia ravintoloita, viihdettä, St. Josephs sairaala, Northside Hospital, Piemonten sairaala ja Emory Medical Center. Lähellä alkuun yksityisiä kouluja (OLA, St. Martins, Marist Academy, St. Pius, Brookhavenin innovatiivinen akatemia) .Voi helposti käyttää I-85, I-75, Hwy 400 ja I-285. PERFECT LOCATION FOR SUPERBOWL (katso erityinen viikoittainen määrä)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness

  • Onko majoituspaikassa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness uima-allas?

    Kyllä, Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness?

    Kyllä, Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness?

    Lähellä majoituspaikkaa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness sijaitsevat nähtävyydet ovat Hartsfield-Jackson International Airport, Downtown Atlanta, Georgia World Congress Center, World of Coca Cola, Southern Elements at Hilton Atlanta, Bliss Alanta - Midtown, Peachtree Street, Little Five Points.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness on?

    Majoituspaikan Atlanta-buckhead-brookhaven 4/4 Rental Home W/ Pool, Hot Tub, Fitness peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.