Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) (Alfaz del Pi, Espanja)

Koko talo/asunto Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) (Alfaz del Pi, Espanja)

Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region)

ASHANTI CLUB LUXURY HOLIDAY APARTMENT (ALTEA-ALUE) Tämä loistava 2 makuuhuoneen huoneisto (nukkumisaste 4) sijaitsee lomakylässä, tarjoaa sinulle unohtumattoman lomakokemuksen. Ashanti Club sijaitsee kauniissa puutarhassa, jossa on eksoottisia kasveja ja palmuja, ja se on vain muutaman metrin päässä suuresta uima-altaasta ja kuumimmasta kylpytynnyristä, joka on lämmitetty talvikuukausina.Kylä sijaitsee Alfaz del Pi: n yläpuolella olevasta harjusta, josta on näkymät Mideterranenmerelle. Se on vain 5 km: n päässä El Albirin rannalta ja 10 km: n päässä Melia Villaitanan golfklubilta.Haluatko rentoutua uima-altaalla tai haluatko rentoutua suurella terassilla? Tässä huoneistossa on kaikki. Kun aurinko laskee, voit nauttia cocktailin suurella terassilla kuunnellessasi makeaa sambaa ystävien tai perheen kanssa, kun katkaraput sizzle grilliin.Ashanti Club on sisustettu moderniin ja minimalistiseen tyyliin, ja siinä on kaikki mukavuudet, joita voi kuvitella ja kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, jotta vierailustasi todella unohtumaton.Makuuhuoneessa on king-size-vuode 180 cm leveä ja toinen makuuhuone kaksi erillistä vuodetta 90 cm. Erityistä huomiota on kiinnitetty luksusmukavuuksiin ja erilaisiin tyynyihin.Olo / ruokailuhuone on varustettu HDTVMonissa kielissä on valtava valikoima ohjelmia sekä oma NETFLIX-käyttömahdollisuutesi monenlaisiin elokuville, sarjoille ja dokumentteihin.Liikemies ja nuori techno-hullu, Wi-Fi on käytettävissä.Tilava terassi 26m2 on ruokailutila, grilli, aurinkotuoleja ja kaunis näköala.Moderni avomainen mäntykone on täysin varustettu keraaminen liesi, astianpesukone, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni ja monia muita mukavuuksia. On myös erillinen pesutupa, jossa on pesukone, silitysrauta, silityslauta ja muut hyödylliset laitteet. Yleisen mukavuuden mukaisesti koko huoneiston voi olla ilmastoitu tai lämmitetty.Plaza on kylän kohtauspaikka. Kahvila / baari on erinomainen paikka jakaa drinkin muiden lomailijoiden kanssa. Hotellissa on myös terveys- ja wellness-keskus, johon kuuluu kampaaja, ihonhoito, fysioterapeutti ja pieni kuntosali.Jos haluat rentoutua yksin hyvän kirjan kanssa, kokeile yksityistä loungea, jossa löydät päivittäisen sanomalehden ja kirjaston enemmän kuin tarpeeksi. Vastaanoton henkilökunta on ystävällinen henkilökunta, joka on enemmän kuin halukas auttamaan monenlaisia ​​palveluita ja tietoja.Ympäristöstä:Auto on suositeltava, mutta ei ole välttämätöntä tällä alueella. Kuitenkin bussit kulkevat 15 minuutin välein Alfaz del Pier kulttuurikeskuksesta Albiriin. Taksit ovat halpoja.Tarvitseeko ostoksia? Kauppoja, kauppoja ja ravintoloita on 1 km: n päässä.Haluatko viettää illan kaupunkiin? Albir & Altea ovat lähellä ja tarjoavat laajan valikoiman baareja ja ravintoloita, joissa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia.Ashanti Club odottaa sinua, tule ja anna meidän tehdä se elämäsi unohtumattomimmasta lomasta!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region)

  • Onko majoituspaikassa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) uima-allas?

    Kyllä, Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region)?

    Ei, Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region)?

    Lähellä majoituspaikkaa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de San Juan, Playa de San Juan, Centro, Marina de Alicante, Playa del Postiguet, Puerto de Alicante, Playa del Levante, Acuario Mediterráneo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) on?

    Majoituspaikan Ashanti Club Luxury Holiday Apartment (Altea Region) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.