Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep (Clarkesville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep (Clarkesville, Amerikan Yhdysvallat)

As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep

Perheystävällinen viehätys & aivan Burton-järven lähellä, lähellä satoja aktiviteetteja Tämä viehättävä 1920-luvun mökki on avain rauhalliseen lomaan! Rentoudu turvatarkastuskuistilla tai kannella drinkin ja rakastesi kanssa. Järvi- ja vuoristoilmat ovat päihdyttäviä! Ota iltapäiväkylpylä, lue kirja tai ruokailla ulkosalla kuistilla. Voit grillata tai syödä yhdessä lähellä olevista monista upeista ravintoloista. Nauti mökin edessä sijaitsevan vihreän vyön rauhasta. Aktiivisemmille löytyy vesiurheilua järvellä, kalliokiipeilyä, patikointia, ratsastusta, vanhentamista, taidegallerioita, ostosmahdollisuuksia ja PALJON PALJON tekemistä alueella! Vaihtoehdot ovat melkein loputtomat. Upeita aktiviteetteja myös lapsille!Mökin ulkopuolelta näet SUUREN turvatarkastuskuistilla! Voit päästä sisään oven kautta sivulta, joka johtaa perhe- / olohuoneeseen, jossa on aamiainen / ruokailutila. Siellä on makuuhuone, jossa queen-size-vuode, kylpyhuone ja suihku / amme-yhdistelmä. Kerrossängyssä on 2 erillistä vuodetta. Keittiö on erittäin hyvin suunniteltu ja kaikki mitä tarvitset, jos haluat kokata / syödä mökissä. Meillä on jopa vohvelivalmistaja ja jäätelökone! Green Egg -grilli on myös käytettävissäsi. Pesukone ja kuivausrumpu ovat varastotilassa juuri takaoven kautta.710 neliöjalkaa mökki on täydellinen viikonloppuun, viikkoon tai jopa pitkäaikaiseen oleskeluun. Neljäs perheemme löytää sen täydelliseksi tieksi!Satoja aktiviteetteja lähellä, mukaan lukien Burtonjärvi, Rabun ja Siemen, Camp High Harbor, Tallulah Falls, Rabun Gap, vuohen katon katto, taimenten hautomo, kullanvalmistelu, Zip Line Retket, perhokalastus, koskenlasku Helenissä, Babyland General (syntymäpaikka) Cabbage Patch Doll -museo ja museo) lähellä The Dillard House ja Highlands North Carolina, Corn Maze, ravintolat, taidegalleriat, antiikkiliikkeet, viinitilat ja leikekirjakauppa ovat kaikki lähellä mökkiä, erikoisliikkeet Dawsonvillessä ja GainesvillessäLiinavaatteet toimitetaan.Avainsanat: Viehättävä kodikas mökki askeleen päässä Burton-järvestä! Lähellä Clarkesville, Helen & Clayton, Ga, rauhallinen ja yksityinen sijainti. vuodepaikkoja 4 (1 makuuhuone, 1 kerrossänky), makuusuoja, äskettäin ostettu ja kunnostettu, uusia laitteita ovat liesituuletin, jääkaappi, mikroaaltouuni, dw, pesukone / kuivausrumpu ja Green Egg -grilli, upea esiportaan paikka, jossa voit ruokailla ulkona, istua ja rentoutua tai nukkua parivuodekerroksen parivuodessa. Sivutasolla on lisäksi peittämättömiä istuimia. Pesukone ja kuivausrumpu on erillinen varastotila, joka on kytketty hyttiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep

  • Onko majoituspaikassa As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep uima-allas?

    Ei, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep?

    Ei, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep on?

    Majoituspaikan As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.