Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Appartamento Gennirco Con Vista Montagna (Baunei, Italia)

Koko talo/asunto Appartamento Gennirco Con Vista Montagna (Baunei, Italia)

Appartamento Gennirco Con Vista Montagna

Gennirco-huoneisto - Mountain View Ihanteellinen paikka retkiä Goloritzè, Golgo ja Supramonte, ja kiipeilyreitit (vaikeudet reitit 4a 8b +). Rauhallinen ja viileä talo yksityinen pysäköinti, Wi-Fi (ilmainen) koko talon suuret ulkotilat jossa viettää päivän absoluuttisessa rentoutuksessa. Huoneisto koostuu keittiö-olohuone (varustettu astiat, mikroaaltouuni, kahvinkeitin jne.), Makuuhuone, oma kylpyhuone suihkulla.Tilava huone ja keittiö, upeat panoraamanäkymät.Huone 14/16 m², kalustettu (lipasto, yöpöydät, vaatekaappi) ja ikkunat.Kylpyhuone, 6 neliömetriä, kaikki mitä tarvitset (suihku / amme, pesuallas, bidee, hiustenkuivaaja, wc, suihkugeeli, saippua, shampoo ja pesukone).Amerikkalainen keittiö, jossa astiat ruukut lasit, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, TV, pöytä (sisältä ja ulkona) sekä tuolit, sohva ja jääkaappi + pakastin. ADSL (ilmainen), pesukone. Yksityinen pysäköinti. Ulkotilaa missä syödä.Panoraamanäkymä (olohuoneesta, kylpyhuoneesta ja makuuhuoneesta).Asiakkaat saavat kaikki haluamansa tiedot ja voivat soittaa minulle milloin tahansa puhelimessa.Me ja perheemme asuvat samassa talossa ja olemme aina saatavilla tietoja ja pyyntöjä.Strateginen alue vierailla sekä merelle että vuorille. Tärkeimmät merenpohjat ovat lahtia, jotka pääsee joko maitse (Goloritzè, Cala Sisine, Biriola) tai meren rannalla (Mariolu, Cala dei Gabbiani, Piscine di Venere). Lisäksi koko Ogliastran rannikolla on kauniita rantoja ja tuloaukkoja (Su Sirboni Marina di Gairossa, Lido di Orrì Tortolì-Arbataxissa, Sarrala Marina di Tertenia).Baunein alueella on useita vaellusreittejä (Selvaggio Blu) sekä 'kiipeilyreittejä', vaikeuksia 4a - 8b +.Voit myös käydä sisämaahan, gennargentuun (tärkeimmät vaiheet Orgosolo, Fonni ja Desulo) sekä Tacchin (Osinin ja Ulassain vuoret).Tärkeitä ovat myös Bauren alueella ja sen ympäristössä esiintyvät nuragiset muistomerkit (Nuraghe Serbissi osiniin, Trieiin haudat, Piscinas Golgo-Bauneissa, Domus De Janas Lotzorai).Yhteys bussilla Cagliari Obia ja Alghero. Laivayhteys Arbatax-Livornosta / Arbatax-civitavecchia / arbatax-Genova. Yhteys Cagliarin ja Olbian superteihin.Lähin baari 300 m, pizzeria ja ravintola 800 m. Keskusta kylässä 850m.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna

  • Onko majoituspaikassa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna uima-allas?

    Ei, Appartamento Gennirco Con Vista Montagna ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna?

    Ei, Appartamento Gennirco Con Vista Montagna ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Appartamento Gennirco Con Vista Montagna tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna?

    Lähellä majoituspaikkaa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna sijaitsevat nähtävyydet ovat Cala Goloritzè, Marina di Orosei, Ispuligi de Nìe, Perda Longa, Santa Maria Navarrese, Tancau, Grotta dei Colombi, Lido delle Rose.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Appartamento Gennirco Con Vista Montagna on?

    Majoituspaikan Appartamento Gennirco Con Vista Montagna peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.