Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool (Pego, Espanja)

Koko talo/asunto Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool (Pego, Espanja)

Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool

Huoneisto kauniissa suljettu kaupungistuminen kaunis terassit ja uima-allas Tämä viihtyisä huoneisto, jossa on yhteinen uima-allas, sijaitsee Pegiossa, Espanjan kunnassa Alicantessa. Voit virkistäytyä uima-altaassa ja nauttia tilasta ja rauhasta omalla terassilla olevalla lepotuolilla. Huvilan olohuoneessa on miellyttävä oleskelualue, jossa on täysin varustettu keittiö. Kaikissa huoneissa on myös ilmastointi ja lämmitys. Se on ihana paikka rentoutua kaiken helpon matkan päässä! Denian keskusta, jossa on linna ja museo, bulevardi, jossa on kauppoja, mukavia ravintoloita ja ulkokahviloita, on 20 minuutin ajomatkan päässä. Rannalla voit mennä sukellukseen, surffaamiseen, melontaan ja vesihiihtoon. Luonnon ystäville ei pitäisi jäädä Montgón luonnonsuojelualueesta. 27-reikäinen La Sella -golfkenttä on 5 km: n päässä. Lomasi tässä huoneistossa on taatusti rentouttava ja fantastinen!Vuodet saapuessa Autolla on välttämätöntä! Varmista, että vuokraat oman auton! Rauhallisuudesta johtuen loma-asuntoa ei vuokrata nuorten ryhmille. Alle 25-vuotiaiden ryhmien varaukset eivät ole sallittujaUlkoasu: Alakerta: (eteinen, olohuone (TV (satelliitti, kansainväliset televisiokanavat), ruokapöytä (4 henkilöä), oleskelualue (4 henkilöä)), keittiö (liesi (induktio), kahvinkeitin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone) , jääkaappi-pakastin), makuuhuone (parivuode tai 2 yhden hengen vuodetta), makuuhuone kylpyhuoneella (parivuode, kylpyamme suihkulla, pesuallas, wc, bidee, parveke), kylpyhuone (suihku, pesuallas, wc, bidee), puutarha-ovet, ilmastointi, terassi (9 m2) kuivausrumpu, pesukone, lämmitys (ilmastointi), puutarha (jaettu muiden asiakkaiden kanssa), pysäköinti, uima-allas (jaettu muiden asiakkaiden kanssa)Nämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan pääll��. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Lemmikkieläimet; Ei sallittuValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; EsittääKeittiön liinavaatteet; Esittääwifi; VapaaPinnasänky + syöttötuoli; Paikallisilla hinnoillaKäytä pesukoneita; sisältyvät

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool

  • Onko majoituspaikassa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool uima-allas?

    Kyllä, Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool?

    Ei, Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Levante, Altea beach, Poniente Beach, Cap Negret, Benidorm Old Town, Aqualandia, Comunidad Valenciana day, El balcón del Mediterráneo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool on?

    Majoituspaikan Apartment In A Beautiful Enclosed Urbanization With Lovely Terraces And Swimming Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.