Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city (Landstuhl, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city (Landstuhl, Saksa)

Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city

Asunto Traumland - keskeinen sijainti Landstuhlissa Tervetuloa täysin remontoituan savuttomaan loma-asuntoomme 'Traumland'. Olemme kunnostaneet ja sisustaneet asunnon kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Kahden huoneen huoneistossa on makuuhuone, jossa parisänky (1,60 mx 2,00 m), olo / ruokailuhuone, vuodesohva (1,40 mx 2,00 m), keittiö ja päivänvalo kylpyhuone. Hintaan sisältyy myös erillinen pysäköintitila. Lisäksi WLAN-verkon kautta on saatavana ilmainen internet.Keittiössä on kaikki tarvitsemasi. a. Kahvikapseli, suodatinkahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Kellarissa on pesukone ja kuivausrumpu.Pyyhkeet, liinavaatteet ja teenpyyhkeet sisältyvät myös hintaan.Satelliittitelevisio (taulu) ja DVD-soitin olohuoneessa ja makuuhuoneessa eivät tietenkään puuttu. Huoneistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Landstuhl-Mittessä. Päivittäistavaroiden kaupat ovat kävelyetäisyydellä. Välittömästi lähellä on kaksi italialaista ravintolaa, aasialainen välipalabaari ja irlantilainen pentu.Sickingenstadt Landstuhl sijaitsee Pfalzin metsän reunalla, Saksan suurimmalla vierekkäisellä metsäalueella. Luonnon läheisyydestä huolimatta reitit suuriin kaupunkeihin ovat lyhyen erinomaisen infrastruktuurin ansiosta: Kaiserslautern on vain 14 km: n päässä. Reinin ja Neckarin pääkaupunkiseudulle pääsee vajaan tunnin ajomatkan päässä suoran moottoritieyhteyden ansiosta. Jopa Pariisiin pääsee helposti Kaiserslauternin ICE: llä vajaan kahden ja puolen tunnin sisällä. Ja Saarbückenin lentokentältä (50 km) voi myös lentää kansainvälisiin kohteisiin.Landstuhlissa on lukuisia kauppoja, ravintoloita, leipomoja - lyhyesti sanottuna: kaikki mitä tarvitset päivittäisiin tarpeisiin.Vapaa-ajan aktiviteetit ovat vaikuttavia. CUBOn moderni sauna-alue ja siihen liitetty luonnollinen ulkouima-allas tarjoaa puhdasta hyvinvointia. Naapurimaissa Ramstein-Miesenbachissa sijaitseva Azur-vapaa-ajan uima-allas sisä- ja ulkouima-altailla kutsuu sinut uimaan kaikissa sääolosuhteissa. Golfin harrastajat saavat myös rahansa arvoisen. Mackenbachin Barbarossa-golfkerhon 18-reikäinen kenttä tarjoaa oikean lajikkeen aloittelijoille ja ammattilaisille.Ja lopuksi, luonnon ystävät löytävät Pfalzin metsästä kaiken etsimänsä: retkeily, sauvakävely, pyöräily ainutlaatuisen luonnon keskellä. Landstuhlin yläpuolella sijaitsevassa linnassa on myös ripaus keskiaikaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city

  • Onko majoituspaikassa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city uima-allas?

    Kyllä, Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city?

    Ei, Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city sijaitsevat nähtävyydet ovat Casino Saarbruecken, Edelsteinminen Idar-Oberstein, Legendärer Mittelaltermarkt, Landau Zoo, Saarbrücken Mitte, Winterberg, Burg Nanstein, Bahnhof Landstuhl.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city on?

    Majoituspaikan Apartment Dreamland - Central Location In Landstuhl-city peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.