Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany (Guidel, Ranska)

Koko talo/asunto Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany (Guidel, Ranska)

Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany

Huoneisto, jossa on internetyhteys Bretagnen hiekkarannoilla Tämä huoneistohotelli sijaitsee meren rannalla. Sinun tarvitsee vain ylittää ranta-tie ja pysyt jalkaisin hiekalla. Studiot ja huoneistot on jaettu kahteen rakennukseen. Ne ovat moderneja ja viihtyisästi sisustettuja. Voit viettää mukavan päivän lämmitetty uima-allas tai rentouttava iltapäivä wellness-keskuksessa. Guidel on tunnettu hienoista hiekkarannoistaan, rikas luonto, brittiläiset kappelit, taidegalleriat ja musiikkifestivaaleja. Lähistöllä on monia vaihtoehtoja purjehdusta, surffausta ja melontaa varten. Le Poulduin venesatamasta (13 km) seuraa vain kaunista kävelytietä joelle, joka johtaa Saint-Maurice -sillalle. Leipomo, supermarketti ja ravintola löytyvät Guidelista (4 km). 18-reikäinen golfkenttä Ploemeur (6 km) ja Quéven (12 km). Ravintola 200 m, ja surffaus, melonta 500 m. Älä käydä Doelanin sataman tuntumassa (15 km). Löydä viehättävät kujät Pont Scorffissa (15 km). Iloa lapsesi eläintarhassa lähellä Pont Scorffia (10 km). Kohokohta on pieni saari Ile de Groix, jossa on taivaallisia rantoja. Pääsee veneellä Lorientin satamasta (15 km). Lorient on myös erinomainen ostosmatkalle. Asunnon sisustus voi poiketa hieman kuvista. Mukavuusaste on kuitenkin kuvattuAsunto: Keittiönurkkaus (kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi), olohuone / ruokailutila (yhden asteen sänky, yhden hengen vuodesohva, TV), makuuhuone (parivuode), kylpyhuone (amme), wc, autotalli, TV, parveke tai terassi, lämmitys, puutarhakalusteet, uima-allas (jaettu muiden vieraiden kanssa, avattu kesäkuu -toista ja syyskuusta lukien)Nämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokraan.Tallettaa; € 565 (Saapuessasi sinun on maksettava vakuus käteisellä tai luottokortilla)Loppusiivous; 65 €Lemmikkieläimet; Max. 1; € 50 / Stay (Lemmikkieläimet on mainittava varausjärjestelmän aikana rajoitetun saatavuuden vuoksi)Petivaatteet; EsittääTourist vero; € 1,80 / henkilö / yö (merkintä)Valinnaiset palvelut, joita voit järjestää paikan päällä:Kylpypyyhkeet; EsittääKeittiöpyyhkeet; Tuo omawifi; VapaaVauvansänky + syöttötuoli; 25 € / oleskelu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany

  • Onko majoituspaikassa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany uima-allas?

    Kyllä, Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany?

    Kyllä, Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Kerdruc, Port de plaisance de Lorient, La Côte Sauvage, de l'Ile Saint-Nicolas, de la Pointe de Beg Meil, Le Pouldu, Lorient South Brittany Airport, Port de Doëlan.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany on?

    Majoituspaikan Apartment Complete With Internet At The Sandy Beaches Of Brittany peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.