Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg (Todtnauberg, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg (Todtnauberg, Saksa)

Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg

Huoneisto. 2-5 henkilöä - 2 makuuhuonetta Todtnauberg / Schwarzwald Feldbergissa Talomme sijainti tarjoaa sinulle hyvän lähtökohdan päiväretkille, kävelylle, retkeille ja rentoutumiseen kaikkina vuodenaikoina. Julkiset tilat, kaupat, ravintolat, hissit, hiihtoreitit, retkeilyreitit, ulkouima-allas ja bussipysäkki ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Leipomo, jossa on pieni valikoima päivittäistavaroita. Todtnauberg tarjoaa tapahtumaohjelman kaikille. Todtnauberg on ihanteellinen lähtökohta kävelylle ja retkeille Feldbergiin / Belcheniin hyvin merkittyjen polkujen avulla. On mahdollista käydä bussilinjalla. Hienoja päiväretkiä ovat: Bodenjärvi, Alsace, Sveitsi, huvipuisto Europapark-Rust, Bergwelt-Erlebnispark Steinwasen, Hasenhorn-Allwetter Coasterbahn. Käytä bussia ja junaa ilmaiseksi vieraskortin kanssa. B. Baseliin, Freiburgiin, Titiseeen ja paljon muuta. On hyvät yhteydet joka päivä.Erityispiirteet: Todtnaubergin korkealla sijaitsevalla terveyskeskuksella ei ole kauttakulkua ja se sijaitsee korkealla laaksossa Feldbergin eteläpuolella.Rentoutumista ja kokemusta upeasta vuorimaailmasta kaikkina vuodenaikoina.Paikan päällä: ravintolat, kahvila, leipomo, pankki, kirkko,Urheilu: lämmitetty ulkouima-allas, sauvakävelypolut hiihto Läheisyydestä löytyy Saksan korkein luonnollinen vesiputous (1000 m), Vierailevat kaivokset, museot, lintupuisto Steinwasen-Bergwildpark. Päiväretket Sveitsiin, Alsaceen, Bodenjärvelle ja Europapark Rustiin tarjoavat erilaisia. Linja-autoyritykset tarjoavat myös matkoja. Todtnaussa on myös kaikkiin sääolosuhteisiin sopiva kelkkarata, jonka pituus on 2,9 km, ja talvinen kelkkarata, jossa voit nousta yläosaan tuolihissillä. Tämä on vain 7 km päässä meistä.Tapahtumat: Voit kokea myös puhallinorkesterikonsertteja, opastettuja retkiä ja klubitapahtumia. Todtnauberg tarjoaa lastenohjelman kesäloman aikana. Kaikkien sää kelkkailurata - 2.9 km pituinen lasinalus Hasenhornilla ja tuolihissi. Aktiviteetit / urheilu: Täältä löydät maastopyöräilyreitit ja laskettelureitin. Maastopyöriä ja sähköpyöriä voi vuokrata. Kaikessa säässä kelkkarata kulkee Hasenhornilla, pituus 2,9 km ja tuolihissi.Talvi: 5 hiihtohissiä, joista toisessa on lumen valmistusvälineet ja valonheittimet. Hiihtokoulu, suksivuokraamo, kelkkarata, rullatut talvivaellusreitit, hiihtoreitit.Sauvakävelyreittejä helposta vaativaanMoottoripyöräretket laaksojen läpi ja takaisin Schwarzwaldin vuorten huipulle upealla panoraamalla

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg

  • Onko majoituspaikassa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg uima-allas?

    Ei, Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg?

    Ei, Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg sijaitsevat nähtävyydet ovat Freiburg Breisgau Central Station, Europapark, EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, Central Station Basel, Titisee, Arboretum Freiburg-Günterstal, Gare Centrale de Mulhouse-Ville, Feldberg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg on?

    Majoituspaikan Apartment. 2-5 People - 2 Bedrooms In Todtnauberg / Black Forest Feldberg peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.