Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca (Playa Blanca, Espanja)

Koko talo/asunto Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca (Playa Blanca, Espanja)

Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca

1 Line Center huoneisto Tämä kaunis ja viihtyisä huoneisto Playa Blancan keskustan edessä, rantaa päin ja panoraamanäköalalla merelle, sijaitsee Lanzaroten saaren eteläosassa. Sillä on lyömätön sijainti Limonesin kaupallisella kadulla, jossa on kaikki mukavuudet ja helppo pääsy jalka keskustaan, linja-autoasemaan, taksipysäkkiin, ravintoloihin, supermarketteihin ... jne. Se koostuu 1 kahden hengen huoneesta ja toisessa yhden hengen sänky. Siinä on kylpyhuone, olohuone ja iso terassi, josta on näkymät Playa Blancan kaupungin pienelle rannalle ja Fuerteventura-saarelle. Se on täysin varustettu langattomalla internetyhteydellä ja satelliitti-TV: llä peruskanaville useilla kielillä (englanti, saksa, espanja ...). Se on ihanteellinen 3 hengelle, mutta ylimääräinen lapsi on sallittu, joka voi yöpyä laajennettavassa sängyssä toisessa huoneessa (ilman lisämaksua). Keittiössä on keraaminen liesi ja jääkaappi, mikroaaltouuni, uuni, astiat / ruokailuvälineet, keittiövälineet, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Muut kodin tarvikkeet: pesukone, silitysrauta, tallelokero, ilmainen Internet-yhteys (WiFi). Kiinnostavat tiedot:  Playa Blanca sijaitsee Lanzaroten saaren eteläpuolella. Se on saaren kolmanneksi tärkein turisti-erillisalue. Se kuuluu Yaizan kuntaan ja on viime vuosikymmeninä kokenut turismin nousun, mikä on tehnyt siitä huomattavan kiinnostavan kohteen saarella käyville. Pieni hiekkaranta, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, antaa sijalleen nimen. Merkittävistä kalastusperinteistä johtuen Playa Blancan kaupunki on muuttunut melkein olemattomasta paikasta, josta on tullut kiinnostava paikka, joka ei ole vain turisti, vaan myös kulttuurikeskus, jonka satama mahdollistaa meriliikenteen yhteyden naapurimaiden Fuerteventura-saaren kanssa. Papagayon paratiisiaaliset rannat, joihin ensimmäiset dokumentoidut valloittajat saapuivat, ylläpitävät edelleen salaperäisyyttä, koska ne sijaitsevat Ajachesin luonnonmonumentilla sen lähes kahden kilometrin päässä, josta löydät useita kultaisen hiekan ja turkoosi vesien lahtia. Playa Blancalla on laaja kävelykatu, joka rajoittaa melkein koko rannikkoaan ja antaa sinun nauttia kävelyistä, joka vie sinut Las Coloradasista Pechigueran majakkaan, jonka erillisalueella voit nauttia unohtumattomista auringonlaskuista. Playa Blancasta on helppo matkustaa saarelle käymällä autolla. Löydät Timanfayan kansallispuiston vain 20 minuutin päässä, jonka sisällä sijaitsevat Tulimäet, yksi saaren erillisalueista, jota ei tule unohtaa vierailusi aikana, samoin kuin Los Herviderosin rannikkoalue - El Golfo. Saarella on 9 virallista matkailukeskusta, ja kaktlanzarotella on verkkosivustolla kaikki tarvitsemansa tiedot. Suosittelemme myös vierailua César Manrique -säätiöön, jossa voit oppia paljon tästä paikallisesta taiteilijasta, jonka arkkitehtoniset ja veistokselliset teokset ovat näkyvissä Lanzaroten saarella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca

  • Onko majoituspaikassa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca uima-allas?

    Ei, Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca?

    Ei, Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca sijaitsevat nähtävyydet ovat Puerto del Carmen, Playa de Papagayo, Grande, Puerto de Corralejo, Playa Honda, Isla de Los Lobos, Parque Natural Dunas de Corralejo, Fuerteventura Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca on?

    Majoituspaikan Apartamento 1 Linea Centro Playa Blanca peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.