Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! (Alpharetta, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! (Alpharetta, Amerikan Yhdysvallat)

Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included!

Upea pieni talo hevostilalla - aamiainen sisältyy hintaan! TIETOISTA TINYTÄ TaloaPikku Talo -liike on arkkitehtoninen ja sosiaalinen liike, joka kannattaa asumista yksinkertaisesti pienessä kodissa tarjoamalla samalla suurimman osan täysimittaisen kodin mukavuuksista.Tämä VRBO-listaus tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea pienessä talossa asuva 4 hehtaarin maatilalla ponien kanssa, vaikka olisitkin hyvin lähellä kaikkea mitä tarvitset, tunnet silti maalaisympäristön istuessasi kannella, juoda kahvia ja katsellaksesi ponit paddockissa.Tarjoamme herkullisen ilmaisen mannermaisen aamiaisen, joka koostuu palasista ja kermajuustosta tai kotitekoisista croissanteista kovaksi keitetyt munat hyytelöhedelmät tai mustikkamuffinit ranskalaistyylinen jogurtti tuoretta appelsiinimehua, joka tarjoillaan joka aamu.Tarjoamme myös tuoreita vartalohoitoja ja käsipyyhkeitä päivittäin tarvittaessa.Hienolla maulla sisustettuihin yksinomaisiin kalusteisiin kuuluu lehmännahkasohva ja kylpyhuoneessa sijaitseva antiikki kaulusvaljaiden peili (tyyppi, jonka näet Budweiser Clydesdale-hevosilla) sekä käsintehty räätälöity wc-istuin, joka on valmistettu oikeista lehmännahoista, kohokuvioitu hevosilla ja koristeltu lehmänkarvat ja messinki.Yläkerran parvella on TV Netflix -elokuvia ja erittäin mukava queen-patja, joka mahtuu 2 aikuista erittäin mukavasti, ja myös ikkuna, joka näyttää hevosista alla olevassa kellarissa.Huomaa, että pieni talo ei voi parhaiten sopia hyvin korkeisiin tai suuriin yksilöihin.Koko sisustus on eristetty ja peitetty kielellä ja uralla mänty.Kaikki pienet keittiökaapit ja teurastamotilojen kansi olivat kaikki käsinkulutus.Vieraat nauttivat myös moderneista mukavuuksista, kuten nopea Internet, taulutelevisio, DVD ja parvi-elokuvat.Ilmastointi ja pieni 2-paikkainen bistro romanttisille aterioille, valtava kannella huvimaja ja ruostumaton teräs kaasugrilli.Hotelli sijaitsee vain 7 km: n päässä Alpharettan keskustasta ja lähellä kaikkia tärkeimpiä ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, viihdettä ja 1,9 km: n päässä Forsyth County Greenwaystä. 13 mailin pyöräily- ja lenkkeilyreitit. Ilmaiset polkupyörät, kypärät ja autopyöräteline tarjotaan pyöräilyä varten.Jos tarvitset aikaisempaa tai myöhempää sisään- tai uloskirjautumista, ota yhteyttä Joanneen Concierge-palvelumme kautta nähdäksesi, voidaanko tämä järjestellä.Tutustu muihin tietoihin. Jos päivämääriäsi ei ole saatavilla, lähetä minulle kysely. Voin silti pystyä auttamaan sinua. Minulla on toinen lähellä sijaitseva VRBO-järven edessä upea Chalet Cumming GA: ssa vain 10 mailia pohjoiseen Pienestä talosta, joka on lueteltu Cumming GA: ssa.'Tule ja saa elämäsi aika ja todella ainutlaatuinen kokemus'

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included!

  • Onko majoituspaikassa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! uima-allas?

    Ei, Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included!?

    Ei, Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included!?

    Lähellä majoituspaikkaa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! sijaitsevat nähtävyydet ovat Downtown Atlanta, Georgia World Congress Center, World of Coca Cola, Southern Elements at Hilton Atlanta, Duluth Fall Festival, Bliss Alanta - Midtown, Peachtree Street, Little Five Points.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! on?

    Majoituspaikan Amazing Tiny House On Horse Farm - Breakfast Included! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.