Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 (Famara, Espanja)

Koko talo/asunto Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 (Famara, Espanja)

Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6

Upea, tilava maaseudun huvila lämmitetty uima-allas WIFI 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta vuodepaikkoja 6 Sunday Times on äänestänyt yhtenä kymmenestä parhaasta paikasta, joissa voi pysyä LANZAROTEssa. Tämä kunnostettu ja täysin modernisoitu maalaistalo Soo-maaseutukylässä lähellä Famaraa ja Teguisea on 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta ja yksityinen täysin lämmitetty uima-allas ( aurinko ja myös lämpöpumpun avulla). Auton vuokraus on välttämätöntä. John ja Jacky Kennedy ovat kunnostaneet 'Casa Margarita'ta rakkaudella. He ovat omaksuneet yleisen perinteisen tyylin. Jokainen moderni mukavuus on integroitu pitäen samalla yllä lämpöä, maalaisuutta ja viehätysvoimaa. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja EI sesongin palkkioita. Talo on sekä yksityinen että tilava, ja siinä on täysin sopiva majoitus kahdelle ja kuudelle vieraalle kolmessa erillisessä makuuhuoneessa (2 tuplaa ja yksi yhden tai kahden hengen).Olemme ylpeitä sekä huvilan laadusta että palvelutasostamme, mikä on luonut kadehdittavan tilanteen, jossa jopa 70% vieraistamme palaa uudestaan ja uudestaan. Emme kuitenkaan lepää, parantamalla tiloja jatkuvasti, pitämällä niitä ylpeänä vuosittain.Makuuhuoneet on määritetty seuraavasti: (makuuhuone)) parivuode, (puutarhan makuuhuone) parivuode tai 2 x erillistä vuodetta. Tässä makuuhuoneessa on myös yhden hengen vuode mezzanine-kerroksessa - sopiva 10-vuotiaille + ikäisille lapsille. 'Almacen' -makuuhuoneessa on parivuode ja se sijaitsee toisessa kahdesta seinämästä, yksityisestä sisäpihasta, jotka molemmat sijaitsevat itse päärakennuksen ahtaudessa.Tarjoamme Casa Margaritaa ainutlaatuisena ja upeasti arvioiduna lomakohteena. Vieraat sanovat aina, että valokuvat ovat upeita, mutta että yllätyksen saapuessaan ja nähdessään sen tosielämässä saadaan heidät ymmärtämään, mikä ainutlaatuinen ja upea lomakoti se todella on! Katso arvostelut 'Holidayslanzarote. Net' -sivustoltamme.Jos haluat lisätietoja hinnoista, suosituksista ja saatavuudesta - siellä on myös diaesityskuvagalleria - tutustu verkkosivullamme, joka on annettu tämän sivun alalaidassa.Niille teistä, jotka haluavat EI yöpyä valkoisella maalatussa laatikossa lomakohteissa, kuten Costa Teguise, Playa Blanca tai Puerto del Carmen, tämän talon tulisi olla täydellinen valinta. - vapaapäivät. net / casamargarita

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6

  • Onko majoituspaikassa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 uima-allas?

    Kyllä, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Ei, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Lähellä majoituspaikkaa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 sijaitsevat nähtävyydet ovat Puerto del Carmen, Playa de Papagayo, Grande, Playa Honda, Isla de Los Lobos, Playa - Ría de La Santa, Los Charcos, La Concha.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 on?

    Majoituspaikan Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.