Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) (Agde, Ranska)

Koko talo/asunto Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) (Agde, Ranska)

Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6)

Upea näköala Välimerelle: 3. kerroksen huoneisto avoimella parvekkeella (nukkuu 4/6) Tämä suosittu huoneisto sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, ja sieltä on upeat näkymät Välimerelle.Se on tilava huoneisto, jossa on 2 kahden hengen huonetta (molemmissa king-size-vuoteet) ja oleskelutilassa pari vuodesohvaa. Peitot ja tyynyt toimitetaan korkeintaan 6 hengelle. Pyyhkeet ja liinavaatteet eivät sisälly hintoihimme, mutta ne voi vuokrata lisämaksusta 15 euroa per henkilö.Olohuoneessa on avoin suunnitelma, jossa on ruokapöytä, vuodesohva ja hyvin varustettu keittiö, jossa on astiat ja ruuanlaittovälineet, ruokailuvälineet ja astiat, pieni pöytäuuni, sähköliesi, 2 jääkaappia (1 on jääkaappi / pakastin) ja pesukone . Olohuoneessa on kaksinkertaiset lasiovet, jotka johtavat suurikokoiseen avoimeen terassialueeseen, jossa on BBQ ja huonekalut rentoutumiseen tai ulkona syömiseen.Huoneistossa on suihkuhuone ja erillinen wc-huone. Pysäköinti - tässä huoneistossa on oma yksityinen autotalli, joka soveltuu normaalin korkeuden ajoneuvoille Huom. Korkeammat ajoneuvot ja ihmiskuljettajat eivät välttämättä sovi korkeusrajoittimen alle, mutta rakennuksen ulkopuolella on katupaikoitus ja kulman takana julkinen pysäköintialue.Huoneisto sijaitsee Grau d'Agden kalastajakylässä ja on ihanteellinen niille, jotka rakastavat rantaa päivällä ja erilaisia hyviä ravintoloita kävelyetäisyydellä illalla. Grau d'Agde on perheystävällinen välimerellinen kylä, joka sijaitsee yhdellä Ranskan suurimmista viininviljelyalueista. Niille, jotka nauttivat tutkimisesta, ympäröivällä alueella on paljon mielenkiintoisia ja historiallisia käyntikohteita harrastuksistasi riippumatta: - viininmaistelu, osteritilat, vesiurheilu, melonta, nähtävyydet, kävely ja pyöräily.Kuuluisa Millaun silta, Camargues ja keskiaikaiset muurien kaupungit Carcassone tai Aigue Mortes ovat kaikki 60-75 minuutin ajomatkan päässä täältä.Polkupyörän vuokraus on saatavana paikallisesti Grau d'Agde -kaupungista.Tälle alueelle on mahdollista matkustaa rautateitse, maantiellä tai junalla - tai miksi et yhdistä lomaasi jonkin aikaa veneellä, joka tutkii lähellä olevaa Canal du Midi -kenttää. Lähimmät lentokentät ovat Beziers, Montpellier, Nimes, Perpignan. Lähin rautatieasema on Agde.Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja - autamme sinua aina kun pystymme.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6)

  • Onko majoituspaikassa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) uima-allas?

    Ei, Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6)?

    Ei, Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6)?

    Lähellä majoituspaikkaa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare Saint Roch, Port Cap d'Agde, Plage de Narbonne, Plage de la Corniche, Brescoudos Bike Week, Le Port, Saint-Pierre-La-Mer, Plage des Chalets.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) on?

    Majoituspaikan Amazing Mediterranean Views: 3rd Floor Apartment With Open Balcony (sleeps 4/6) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.