Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental (Volcán, Panama)

Koko talo/asunto Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental (Volcán, Panama)

Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental

Amazing / Edullinen / Cozy Volcan Flat vuokraus Nämä kaksi kalustettua huoneistoa ovat erinomaisia ​​eläkkeelle jääville pareille, sinkkuille, perheille tai vain ystäville, jotka haluavat pysyä yhdessä ja säästää paljon rahaa. Miksi vuokrata hotellihuoneen, kun sinulla on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta yhden hinnalla? Ei ole tarvetta fancy seinään decors;Olet siellä upeat, upeat henkeäsalpaavat näkymät vuorille, joelle, Barun tulivuorelle, melko pienelle kylälle jne. Ajatus on olla täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa.Nämä upeat huoneistot ovat tilavia, valoisia, ilmavia ja n. 1200 neliömetriä 3000 neliömetriä. Makuuhuoneissa on suuri / viihtyisä kylpyhuone, jossa on poreallas-tyyppinen kylpyamme, joka sopii mukavaan lämpimään kylpyyn milloin tahansa.Palvelut: Päivittäinen oleskelu: Ilmainen Internet / Wi-Fi / High-Speed ​​Internet, Hot / Cool vesi suihku tai kylpeä, sähkö, kaasu ruoanlaittoon, liinavaatteet, ilmainen pysäköinti omaisuutta. Garbage kerätään joka keskiviikko aamulla ja hinta on $ 1. 00 jokaista suurta muovipussiin.Vuokralaiset ovat vastuussa roskansa keräämisestä ajoissa. TÄYDELLISYYS: Kaupunkibussia, joka vie ja pudottaa asuinpaikan edessä. Hinta on vain $ .50 ja vie sinut kaupunkiin ja Midtowniin. Se tulee noin 30 minuutin välein 6:30 a. m. noin 6:30 saakka. m. Myös takseja, jotka veloittavat $ 1. 50 ratsastaa. Anna heille soittaa ja he tulevat siellä noin viiden minuutin ajaksi. Lyhyt 25 minuutin kävelymatka Midtown, jossa on useita suuria supermarketteja tuoreita vihanneksia, lihaa, viiniä, tuodut juustot / olut jne. Heillä on lähes kaikki, mitä voit löytää Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa jne. Myös useita rautakauppoja, rahoituslaitoksia, Internet-kahviloita, terveyskeskuksia jne. TURVALLISUUS: Kiinteistö on turvallisesti aidattu ja kaikissa ovissa ja ikkunoissa on metallipalkit paremman suojan ja rauhan puolesta. Siellä on tilava piha, jossa voi viljellä ympärivuotisia orgaanisia vihanneksia, kukkia, kasveja jne.SÄÄLLÄ: Se on täydellinen ikuinen keväällä Volcanissa. Ei koskaan liian kylmä eikä koskaan liian kuuma. Vain noin 72F 365 päivää vuodessa. Se on viileää, joten ilmastointilaitteita tai tuulettimia ei tarvita, koska se on yleensä tuulta ja erittäin miellyttävä. PHYSICAL ACTIVITIES: lenkkeily, pyöräily, uinti, retkeily, vuorikiipeily, luonnon kuumia lähteitä uiminen jne. La Barqueta on yksi David Cityn kauneimmista turistikohteista; vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä asumistamme. Hotellissa on viiden tähden hotelleja ja erinomaiset korkealuokkaiset aitoja ja kansainvälisiä ravintoloita. SPECIAL DEALS: Pysy kymmenen peräkkäistä yötä ja saat kaksi ilmaista yötä. Tämän kaltaisen löytämisen Volcánissa on hyvin vaikeaa. Olet tervetullut yrittämään löytää yksi ja jos yritämme sovittaa hinnat hintoihin. Sen on oltava kooltaan samanlainen ja kaikki on varustettu takapihalla, aidattu pysäköintialue ainakin kolmelle ajoneuvolle jne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kaapelitelevisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental

  • Onko majoituspaikassa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental uima-allas?

    Ei, Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental?

    Kyllä, Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental?

    Lähellä majoituspaikkaa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental sijaitsevat nähtävyydet ovat Museo de Historia y de Arte José de Obaldía, Enrique Malek International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental on?

    Majoituspaikan Amazing/affordable/cozy Volcan Flat Rental peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.