Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit (Shoalhaven, Australia)

Koko talo/asunto Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit (Shoalhaven, Australia)

Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit

Aloha - Lemmikkiystävällisiä - 10 minuutin kävelymatka rannalle Rauhallisessa umpikujassa sijaitseva Aloha on kauniisti kunnostettu kiinteistö, joka saa sinut tuntemaan olosi rentoksi heti saapuessasi. Sinun on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä uppoamisesta varpaitasi Seven Mile Beachin hiekkarannalle, yhdelle etelärannikon hienoimmista rannoista, 10 minuutin ajomatkan päässä viehättävästä Berrynkaupungista ja vain 25 minuutin matkan päässä maailmankuululle Jervis-valkoiselle hiekalle. lahti. Valitse uida, surffata, boogie-lauta tai vain kellua sinisen taivaan alla vedessä, joka on kristallinkirkas kuin vuoristovirta, jossa nelijalkainen ystäväsi voi juoksua kilometrien ajan ja lapset voivat roiskuttaa aalloissa samalla kun äiti ja isä rentoutuvat.Majoitat valoisassa, tilavassa, hiljattain remontoidussa rantotalossa, jossa on tilaa useille perheille mukavuuden vuoksi. Suurella olohuoneella, jossa tilaa koko perheelle, on hyvä tila rentoutua. Avaa ovet ja nauti rannantuulet tai kävele ulkona, josta löydät useita alueita rentoutumiseen. Puutarha on täysin aidattu koko alueella ja takapiha on ihanteellinen paikka heittää tennistä pallo koiralle, lukea kirjaa tai vain katsella lasten leikkiä. Yön laskeutuessa kokoontuu terassilla olevan suuren pöydän (tai palokammion!) Ympärille. ja nauti parhaasta näkymästä koskaan nähtyllesi Linnuteelle!Kun tulet sisälle, ainoat vaikeutesi päättävät kuinka rentoutua. Ehkä lyödä takaisin sohvalle ja nauttia elokuvasta valkokankaalla TV: ssä, kuunnella joitain kappaleita bluetooth-kaiuttimesta tai yhdistää perhe perusteltavan lautapelin välityksellä. Vaikka lapset ja koirat leikkivät, voit kiireisesti ladata upeita lomavalokuvia ilmaisella, rajoittamattomalla Wifi-yhteydellä.Kun on vihdoin aika lyödä heinää, löydät neljä makuuhuonetta kutsuvilla vuoteilla, joissa on lisätyynyt ja peitot, jos tarvitset niitä. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat päärakennuksessa, 1 makuuhuone erillisenä studiona - täydellinen pakopaikka lapsille tai teini-ikäisille. Päärakennuksen ilmastointi, tuulettimet kesällä ja lämmittimet talvella pitävät sinut niin mukavana, että et halua nousta seuraavana päivänä. Mutta tiedät jo jo yksinoikeudeltamme opaskirjastamme, että Shoalhaven Heads & Jervis Bayn alueella on niin paljon nähtävää ja tekemistä - mistä tehdä ostoksia ja mistä ruokailla, jotta alueen tuntemaan paikalliset tiedot piilotetut salaisuudet ”, jotka haluat hypätä sängystä ja tutkia! Mutta ennen kuin lähdet päivälle, muista nauttia laiska loma-aamiainen ja täydentävä espressokahvi takapihalla.Lomat ovat arvokkaita ja muistot ovat ikuisia. Kutsumme sinut tekemään kauniita perhemuistoja kanssamme Alohassa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit

  • Onko majoituspaikassa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit uima-allas?

    Ei, Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit?

    Kyllä, Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit?

    Lähellä majoituspaikkaa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit sijaitsevat nähtävyydet ovat Warilla, Port Kembla, WIN Stadium, HMAS Albatross, Folk by the Sea, Budderoo National Park, Minnamurra, St Georges Basin.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit on?

    Majoituspaikan Aloha - Short Drive To Berry & The Beach - Fireplace And Firepit peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.