Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. (Cartagena, Kolumbia)

Koko talo/asunto Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. (Cartagena, Kolumbia)

Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night.

Ehdottomasti paras arvo Cartagenan sydämessä, 450 dollaria per yö Kun aloitimme VRBO: n ja Homeawayn kanssa, Cartagenassa kukaan muu ei tehnyt sitä.Sen lisäksi, että se on paras paikka ja mukavin ylellinen huoneisto vanhan kaupungin alueella, meillä on monia etuja parantaaksemme loman, voimme järjestää lentokenttäkuljetuksen erittäin kohtuulliseen hintaan. Tuoreita leikata trooppisia kukkia ja concierge-palvelu ovat mukana.Meillä on parhaat näkymät Cartagenalle, kun haluat vain hengailla huoneistossa.On kokopäiväistä paimentolaista, joka huolehtii huoneistosta päivittäin ja et koskaan halua tuoreista puhtaista liinavaatteista ja pyyhkeistä.On valinnainen kokki erittäin kohtuulliseen hintaan, noin 15 dollaria päivässä ja jos hänellä on oleskelu kello 17 jälkeen tarjoillaan illallista ylimääräinen 5 dollaria kuljetusta kotiin.Allaskansi on yksityinen huoneistoon, et jakaa sitä kenenkään kanssa. Allas on pieni ja et varmasti voi uida kierroksia, mutta se on loistava paikka virkistää kuumana päivänä katsellen Cartagenan näkemyksiä.On 2 makuuhuonetta, joissa on kylpyamme. Päämakuu ulottuu koko edessä asunto ja on 30 jalka parveke pääkadun Cartagena. Master Bath on valtava suihku kahdella päällä kaikki kaakeloitu Corolina 'Travetine' Twin Morano lasin altaat ja runsaasti kaappitilaa sinun omaisuuttasi.Vierashuone voidaan perustaa erillisiksi vuoteiksi tai king size -vuoteeksi. Täysikokoinen kylpyhuone liittyy tähän makuuhuoneeseen.Tässä alakerrassa on myös pesula, keittiö ja huoltoliikkeet.Up portaita on toinen täydellinen kylpyhuone ja viihde alue, mukaan lukien meripeninkulman, ylä-oleskelutila, edessä parveke ja uima-allas kannella kaunis uusi koralli grilli. Edessä oleva parveke on erinomainen paikka auringonlaskua varten San Pedro Claver -kirkon kupolilla kadun toisella puolella. Tästä parvekkeesta on tehty useita valokuvia, mukaan lukien JCrew ja useita kansallisia televisioasemia. Paras tapa saada tuntea tämä upea asunto on lukea arvosteluja ja katso mitä muut matkustajat ovat sanoneet oleskelustaan ​​täällä. Jos haluat ylellistä lomaa, jossa kaikki yksityiskohdat on hoidettu sinulle, tämä on paikka jäädä.400 dollaria per yö on jopa 4 henkilöä. Yli 4 henkilöä saa minuun yhteyttä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Concierge-palvelu
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night.

  • Onko majoituspaikassa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. uima-allas?

    Kyllä, Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night.?

    Kyllä, Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night.?

    Lähellä majoituspaikkaa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. sijaitsevat nähtävyydet ovat Bocagrande, Old Walled Town, Isla de Barú, Playa Blanca, Aeropuerto Rafael Nunez, Tierra Bomba, Getsemaní, Plaza de Bolívar.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. on?

    Majoituspaikan Absolutely The Best Value In The Heart Of Cartagena, $400 Per Night. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.