Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown (George Town, Bahamas)

Koko talo/asunto A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown (George Town, Bahamas)

A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown

Ylellinen puutarha huoneisto sijaitsee rauhallisella Bahama Sound 18, Georgetown Tämä kahden makuuhuoneen koti sijaitsee rauhallisella paikalla, josta on näkymät Elizabethin satamaan, varastoalueelle ja valtamerelle.Exumalle paluumuuttajille jo arvostaa sijaintinsa mukavuutta. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä Fish Frystä ja Georgetownista, josta löydät kaiken, mitä tarvitset lomallesi nauttimiseen.Huoneisto sijaitsee Da Sugar House -kerroksen pohjakerroksessa, ja Steve-omistaja perustuu sivustoon, jos sinulla on ongelmia, tai tarvitset vain ystävällisen kasvot, jos haluat neuvoa käyntikohteista.Omaisuus on täysin päivitetty viime vuoden aikana ja on erittäin mukava paikka perustaa aikaasi täällä Exumassa.On kaksi kahden hengen huonetta, joissa on upouusi ilmastointiyksikkö ja kaapeli-tv. On uusi keittiö, jossa on täysikokoiset laitteet ja kaikki ruukkuastiat ja -välineet, joita saatat tarvita. On myös Nespresso-kahvinkeitin niille, jotka tarvitsevat päiväsi suurella kupillisella kahvilla (sinun täytyy tuoda omat kapselit, koska ne eivät ole saatavilla saarella). Paikan päällä on myös pesukone, jota voit käyttää.Talon takaosassa on oma yksityinen katettu kannen pinta-ala ja portaat, jotka johtavat uuteen suureen takaosaan, jossa on poreallas, johon mahtuu neljä aikuista. Kansi on aurinkoa auringonnoususta auringonlaskuun saakka, mutta aina on varjoalue niille, jotka haluavat olla poissa auringosta.Sijaitsee saaren pohjoispuolella, on yleensä ihana tuulet Atlantilta, joka pitää lämpötilan miellyttävänä ja viat lahdessa!Autoa suositellaan, koska se on kätevin ja parhaiten arvokas tapa päästä ympäri saarta. Da Sugar Housessa on off street parking.Da Sugar House koiraa kutsutaan Floiksi. Hän on kolmen vuoden ikäinen narttukakku (saarten koira), jonka pelastin vuonna 2018. Hän on erittäin ystävällinen ja rakastava, ja yksinkertaisesti ihailee ihmisiä.Ota rohkeasti yhteyttä minuun mahdollisesti liittyvistä kysymyksistä (jos se on sinulle tärkeää, minulle on tärkeää tietää vastauksesi), koska haluan varmistaa, että Da Sugar House täyttää odotuksesi ja että sinulla on uskomaton loma kokemus, kun olet täällä Exumassa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown

  • Onko majoituspaikassa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown uima-allas?

    Ei, A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown?

    Ei, A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown?

    Lähellä majoituspaikkaa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown sijaitsevat nähtävyydet ovat Exuma International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown on?

    Majoituspaikan A Two Bedroom Apartment Located In The Serene Bahama Sound 18, Near Georgetown peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.