Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location (Holt, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location (Holt, Iso-Britannia)

A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location

Tyylikäs yhden kerroksen navetta muuntaminen kauniilla ja maaseudulla Pohjois-Norfolkin liituharjan eteläpuolella sijaitseva Apple Tree Barn on suojattu tuulta ja nauttii ihastuttavasta aurinkoisesta näkökulmasta.Tämä yksikerroksinen navetta on loistava tyyli; hyvin rento ja mukava tapa. Taiteellinen omistaja on levittänyt luovaan tyyliinsä ja käyttänyt sekoitus vintage-huonekaluja ja kalusteita, jotka täydentävät monia mielenkiintoisia ja monipuolisia teoksia (mukaan lukien omistajan omat), jotka ovat täynnä navetta. Sinut pidetään lämpimänä kuin paahtoleipä viileämmissä kuukausissa lattialämmönlähteen lämmityksen ja suuren lokipolttimen kanssa, kun saatat tuntea olevansa kiusaus vain pysyä mukana ja kuunnella musiikkia CD-soittimessa / iPod-telakointilaitteessa, lukea kirjaa tai vain Katso TV: tä. Kesällä voit rentoutua eristäytyneessä ja turvallisessa mökit puutarhassa, joka on lähellä omistajan upeasti runsashedelmäinen hedelmätarha kanssa greengage luumu puu - omistajan lupaa olet tervetullut nauttimaan herkullisesta hedelmää, kun kausi. Hyvin varustetussa keittiössä on runsaasti tilaa myös ruokailualueelle, ja viihtyisässä olohuoneessa on runsaasti mukavat istuimet. Molemmissa kahden hengen huoneissa on ovet, jotka johtavat ulos puutarhaan ja omat kylpyhuoneet.Apple Tree Barn on erinomainen paikka romanttiselle lomalle, joten sopii erityisesti pariskunnille, mutta myös ystäviä tai pieniä perheitä (syöttötuoli ja portaittaiset portit), jotka etsivät rauhallista sijaintia. Paikallisella alueella on paljon nähtävää ja tekemistä. Lähellä on useita gastro-pubeja ja ravintoloita, kuten kuuluisa Wiveton Cafe (Norfolk-TV-sarjasta Normaali) ja Anchor-gastro-pubi ja Morston Hall -ravintola. Stiffkey, Morston, Blakeney ja Cley ovat lähimmät rannikkokylät, joista löydät ihastuttavia kävelyretkiä Pohjois-Norfolkin rannikkoradan varrella - lintuharrastajan paratiisi - veneretkiä Blakeney Pointin sinettien sekä hyvän gallerian ja kaupoissa selata.LayoutMajoitus on kaikki yhdellä tasollaKeittiö / DinerSähköhella, kaasuliedellä, jääkaapilla, pakastimella, mikroaaltouunilla, astianpesukoneella, pesukoneella, suurella pöydällä ja kuistilla varustettu pöytä.OlohuoneMukavilla istuimilla, TV Freesatilla, iPod-telakka, CD-soitin ja lokitie.PäämakuuhuoneNeljä julistetta king size puinen sänky, vaatekaappi, lipasto ja ovet puutarhaan.Sviitti KylpyhuoneKylpyamme, pesuallas ja WC.Makuuhuone 2Puinen king size reki-sänky, vaatekaappi, lipasto ja ovet puutarhaan.KylpyhuoneNurkassa suihkukaappi, pesuallas ja WC.Ulkopuolella:Aurinkoinen, täysin suljettu puutarha, jossa on avoin maalaisnäkymä, jossa on puutarhakalusteet ja grilli. On ajotieltä kaksi autoa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location

  • Onko majoituspaikassa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location uima-allas?

    Ei, A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location?

    Kyllä, A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location?

    Lähellä majoituspaikkaa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location sijaitsevat nähtävyydet ovat Norwich City Football Stadium, Norwich Cathedral, Blakeney National Nature Reserve, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Sheringham Beach, Amazona Zoo, Dinosaur Adventure, Sandringham Estate.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location on?

    Majoituspaikan A Stylish Single Storey Barn Conversion In A Pretty And Rural Location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.