Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. (South Petherton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. (South Petherton, Iso-Britannia)

A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset.

Tyylikäs entinen lypsyhuone, josta on upeat näkymät maaseudulle Dorsettiin. Tyylikkäästi muunnettu vanhasta kärryvajastosta / hirsilatoista ja vuosisadan puolivälissä sijaitsevasta lypsyhuoneesta, Hoods tarjoaa valoisan, nykyaikaisen, valoisan majoituksen, jossa on avoin oleskelu- / ruokailu- / keittiötila, kodinhoitohuone, vaatesäilytys, perheen kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, toisessa oma suihkuhuone. Upeista, kauaskantoisista näkymistä Marshwood Valen yli, mukaan lukien paikallinen maamerkki Colmerin mäki, voit kokea joitakin parhaimmista esteettömistä näkymistä Dorsettiin.Huput on kokoontumispaikka, etsitpä sitten pultinreiää ajatuksesi keräämiseksi rentoutuessasi ja latautuessasi, tai paikkaksi, jossa voit kokoontua ystävien kanssa ja valmistaa ruokaa sekä jakaa pitkiä laiskoja aterioita ja keskusteluja pöydän ympärillä tai katsellen maisemaa.Istuen Kingslandin maatilan erinomaisella luonnonkauneudella on runsaasti villieläimiä, joita voi kokea ja nauttia rentoutuessa suurella katetulla terassilla, olipa kyse sitten tawnypöllöistä, faasaneista, mätiistä, mäyristä tai lukuisista muista paikallisista lajeista.Maantaso:Avokeittiö / ruokailutila / oleskelutila.KeittiöSähkötuulettimella ja grillalla, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin.KodinhoitohuonePesukoneella ja kuivausrummulla.OlohuoneTelevisiolla ja liukuovilla puutarhaterassille.RuokasaliRuokapöytä ja istumapaikat kuudelle vieraalle.vaatesäilöPesuallas ja WC.Perhe kylpyhuoneVapaasti seisova kylpyamme ja suihkukaappi, pesuallas ja wc.Yläkerrassa:PäämakuuhuoneSuper-king size-vuode ja televisio.Oma suihkuhuoneSuihkulla, pesuallas ja WC.Makuuhuone kaksiKahden hengen huone tai super-king size -huone (pyydä kokoonpanoa varauksen yhteydessä).Ulkopuolella:Suljettu puutarha ja iso katettu terassi, josta on panoraamanäkymät kiinteistön takaosaan ja sivulle.Pysäköinti jopa neljälle autolle.lisäinformaatioKiinteistössä on lattialämmitys kaikkialla.Jopa kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa ovat tervetulleita (pieni lisämaksu).Matkasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä - tuokaa omat matkasänky-liinavaatteet.Huomaa, että Internet-yhteyttä tarjotaan tässä kiinteistössä vain virkistyskäyttöön, eikä sitä ole tarkoitettu liikekäyttöön tai suoratoistoon. Nopeus / palvelu voivat vaihdella omistajan hankkiman paketin mukaan, joka tarjotaan vieraille ilmaiseksi. Jos vierailla on vaikeuksia tai käytön menetys, omistajaa tai Dorset Hideawaysiä ei pidetä vastuussa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Mikroaaltouuni
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset.

  • Onko majoituspaikassa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. uima-allas?

    Ei, A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset.?

    Kyllä, A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset.?

    Lähellä majoituspaikkaa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, International Airport Bristol, Glastonbury Tor, Glastonbury Festival, Cheddar Caves& Gorge, Dorset Seafood Festival, Exeter International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. on?

    Majoituspaikan A Stylish Former Milking Parlour With Outstanding Rural Views Of Dorset. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.