Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach (Ballina, Australia)

Koko talo/asunto A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach (Ballina, Australia)

A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach

TÄYDELLINEN PYSÄKYYS - Sandy Feet - 80 metriä rannalta Sandy Feet on moderni ja tyylikäs kaksikerroksinen rivitalohuoneisto, joka sijaitsee kiistatta yhdessä kaupungin parhaista paikoista.Kiinteistö, joka tarjoaa 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, on vain metrin päässä rannasta ja lyhyen 2 minuutin kävelymatkan päässä kaupungista, jossa voit nauttia upeista ruokailuvaihtoehdoista ja upeista paikallisista ostosmahdollisuuksista rentouttavalla rannan tunnelmalla.Yläkerrassa on avoin suunnitelma ja valoisa oleskelutila, jossa suuret pino-ovet avautuvat katettuun koilliseen kannelle merinäköalalla. Kansi sisältää ulkona olevan ruokapöydän ja tuolit, joten voit nauttia BBQ: sta ystävien ja perheen kanssa nauttien näkymistä ja viileästä merituulesta. Modernissa keittiön keittiössä on kivipenkki, sähköuuni, kaasuliesi, astianpesukone, mikroaaltouuni ja istuimet. Päämakuuhuone täydentää paketin yläkerrassa ja mukana tulee king-vuode, jossa on tempur-patja, ilmastointi ja suora pääsy kannen ulkopuolelle.Toisessa ja kolmannessa makuuhuoneessa on alakerrassa 1 x parivuode ja 2 x erillistä vuodetta (mahdollisuus tehdä niistä queen-vuode). Alakerrassa on myös kylpyhuone, pesula, oma suljettu piha ja kauko-ohjattava kaksinkertainen autotalli.Kiinteistössä on Wi-Fi.Sandy Feet on vain lyhyen 80 metrin kävelymatka rannikkoosiolle, joka on paikallisten tuntemus 'latvareikänä'. Se on ihanteellinen paikka perheille nauttia rannasta, jossa nuoremmat lapset voivat uida turvallisesti tai vain tutustua rantaviivaan ja kallioaltaisiin.Vielä 500 metrin kävelymatka, saavut kansainvälisesti kuuluisalle oikeanpuoleiselle surffausmatkalle Lennox Pointissa.Lyhyen ajomatkan tai 15 minuutin kävelymatkan päässä pohjoiseen pääset Lennox Head Surf Clubiin, jossa ranta on partioinut. Suoraan surffiklubin takana on Ainsworth-järvi, joka on suosittu uima-, vesiurheilu- ja grillausmahdollisuuksissa.Kadun päässä voi liittyä kävelypolulle, joka voi viedä sinut niemen yli Bouldersin rannan ohi Sharpes Beachille. Sieltä alkaa rannikon pyörätie, jota voit seurata etelään Angels Beachin ohi ja pitkin rannikkoa Shelleysin ja majakan rantojen, Shaws Bayn ohitse ja Ballinan sydämeen ilman, että sinun tarvitsee matkustaa millään teillä.Jos vierailet toukokuun ja marraskuun välisenä aikana, sinulla on lisäksi ilo katsella kulkevia valaita erinomaisista näkökohdista.Jätä auto autotallissa ja nauti lopullisesta rantalomasta. Liinavaatteet ja pinnasänky voidaan toimittaa. Huomaa, että tämä on savuton ominaisuus. Sandy Feetillä ei ole tiukkaa juhlia, ei koululaisia, tuopoja tai kanoja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach

  • Onko majoituspaikassa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach uima-allas?

    Ei, A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach?

    Ei, A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach pysäköintiä saatavilla?

    Ei, A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Lennox Head, Main Beach, Ballina Byron Gateway Airport, Byron Bay Lighthouse, Shelly Beach, Lighthouse Beach, Pegasus Park, Tallow Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach on?

    Majoituspaikan A Perfect Stay - Sandy Feet - 80 metres to the Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.