Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location (Weybourne, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location (Weybourne, Iso-Britannia)

A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location

Moderni ��skettäin uusittu lomamökki sijaitsee rauhallisella metsäisellä paikalla Moderni, hiljattain remontoitu lomamökki sijaitsee rauhallisella metsäisellä paikalla Weybourne Hallin alueella, josta on näköala merelle ja Weybournen tuulimyllyyn.Beach Retreat on juuri niin. Hiljainen paeta kiireisestä elämästä kävelyetäisyydellä rannasta ja luonnonkaunis North Norfolk rannikkotietä. Jossain eläkkeelle lopussa kiireisen päivän vietetään ulkona tutustumalla tämä maaginen osa Pohjois-Norfolkia. Bungalow on viihtyisä ja tyylikäs ja on sisustettu on nykyaikainen ja rentouttava tyyli. Avoin kaksisuuntainen olo / ruokailutila / keittiötila on mukava ja miellyttävän kevyt ja ilmava. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, kahden hengen ja kahden hengen (2'6 'vuodetta) sekä suihkuhuone. Bungalowin edessä on pieni puutarha, jossa istuimet, täydellinen paikka nauttia drinkin kun rentoudut ja katsot aurinkoa alas. Beach Retreat on kaunis loma piilopaikka pariskunnalle, nainen tai herrasmies, joka haluaa lomaa yksin ja sopii yhtä hyvin pienelle perheelle.Kaunis Weybournein kylä on erinomainen luonnonkaunis alue ja erinomainen tukikohta Norfolkin rannikolle ja sen ulkopuolella. Kylässä on erittäin hyvä pubi, jossa tarjoillaan ruokaa ja hyvin varustetuista kyläkaupoista suosittu kahvila. Holtin suosittu georgialainen kaupunki, jossa on itsenäisiä kauppoja ja gallerioita, on vain kolme kilometriä sisämaahan. Tämä alue on kävelijöiden paratiisi. Lähi rannikkokaupunki Sheringham pääsee rannikkopolun kautta, kuten myös Cromer. Sheringham Park (erityisen upea keväällä, kun atsaleat ovat täydessä kukassa), Kelling Heath ja Muckleburgh Hill ovat kynnyksellä ja tarjoavat mahtavat mielenkiintoiset polut. Lapset rakastavat Sheringhamin sisäuima-allas, ja jokainen voi nauttia ratsasta Poppyline-höyryjunalla, joka pysähtyy Weybournen asemalla matkalla kohti Sheringhamia ja Holtia. National Trustin ystäville Sheringham Parkin lisäksi sinulla on myös Felbrigg Hall ja Blicking Hall lähellä.Kaikki pohjakerros:Avoin oleskelutilaKahden näkökulman omaava L-muotoinen huone, jossa on mukavat istuimet, ruokapöytä ja istuimet neljälle ja laajakuva-tv sisäänrakennetulla DVD-soittimella.Keittiössä on sähköliesi, jossa on liesituuletin, jääkaappi, jääkaappi, mikroaaltouuni ja pesukone.KylpyhuoneHuoneessa on suihkukaappi, pesuallas, pyyhekuivain ja WC.Kahden hengen huone4'6 'parivuode.Kahden hengen huone - TwinHuoneessa on 2 '6' erillistä vuodetta.Ulkopuolella:On pieni etupiha, jossa on penkki. Kaikki Beach Retreatin ympärillä oleva maa on puiston omaisuutta.Huomaa, että viereiset metsäalueet on aidattu nykyisin epävakaiden puiden vuoksi. Aidat ja merkit ovat paikallaan.Parkkipaikka kahdelle autolle. Voit pysäköidä suoraan bungalowin eteen tai nurmikolla puiden poikki ajotieltä.Lisäinformaatio:Anteeksi, ei lemmikkejä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location

  • Onko majoituspaikassa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location uima-allas?

    Ei, A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location?

    Ei, A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location?

    Lähellä majoituspaikkaa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location sijaitsevat nähtävyydet ovat Norwich City Football Stadium, Norwich Cathedral, Sheringham Beach, Blakeney National Nature Reserve, Amazona Zoo, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Dinosaur Adventure, Wroxham Barns.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location on?

    Majoituspaikan A Modern Newly Refurbished Holiday Bungalow Set In A Peaceful Wooded Location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.