Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. (Pissouri, Kypros)

Koko talo/asunto A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. (Pissouri, Kypros)

A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool.

Ylellinen huvila kauniissa puutarhoissa uima-altaalla. Tämä kaunis huvila sijaitsee vain kahden minuutin kävelymatkan päässä Pissourin rannalta. Lyhyen kävelymatkan päässä huvilasta on myös useita tavernoja ja kauppoja. Pissourin kylään pääsee helposti autolla, missä on useita muita tavernoja ja kauppoja.Kaunis 12 x 6 m: n uima-allasta ympäröi leveä rivitaloalue, jossa on puutarhakalusteet ja aurinkotuoleja. Tässä huvilassa on erityisen suuri puutarha, johon on istutettu värikkäitä kukkia ja pensaita.Makuuhuoneet1 kahden hengen Master-sviitti kylpyhuoneella, kylpyamme ja suihku - pieni pieni parveke, jossa pöytä ja tuolit1 kahden hengen huone, kylpyhuone, kylpyamme ja suihku - sekä pieni parveke, jossa pöytä ja tuolitElintilaMeillä on raikas ja ilmava oleskelutila / ruokasali, jossa on kaksi paria liukuovia terassin ruokasali- ja oleskelualueelle. 6 henkilölle on mukavat istuimet, sekä sisälle että ulos. Ruokapöydän istuimet 4. Siellä on CD-soitin; Radio; Satelliitti- / kaapeli-TV; Televisio; Video / DVD-soitinKeittiö on erittäin hyvin varusteltu. 4 rengas liesi; Astianpesukone; UUSI Jääkaappipakastin; liesi; Mikroaaltouuni; Uuni; Pesukone; silitysrauta ja -lauta.Pohjakerroksen WCAllas ja puutarhaKaunis 12 x 6 m: n uima-allasta ympäröi leveä rivitaloalue, jossa on puutarhakalusteet ja aurinkotuoleja. Tässä huvilassa on erityisen suuri eristäytynyt puutarha, jolla on paksut ja korkeat suojaukset täydellisen yksityisyyden takaamiseksi. Se on kauniisti maisemoitu ja istutettu ruukuilla värikkäitä kukkia, pensaita ja vanhoja puita. On 4 sohva, iso aurinkovarjo. Terassi, parvekkeiden alla, varjolla koko päivän, on ulkona oleskelualue ja 4 ruokapöytä.Palmujen alla on oleskelualue, jossa on pöytä ja tuolit puutarhan loppupäästä, jolta on ihastuttavat näkymät rannalle.PikakohdatHuvilamme on 5 minuutin kävelymatka Pissourin rannalle ja lomakohteeseen Sinulla on oma, yksinäinen 12m x 6m uima-allas Allas siivotaan lomastasi viikon puolivälissä. Puutarha on hyvin yksityinen ja siinä on kaksi erillistä tilaa ruokailla ulkona 1 iso kahden hengen huone 1 iso kahden hengen huone 2 kylpyhuonetta (molemmissa on oma suihku, mestarissa on myös kylpyamme) Ilmastointi kaikissa huoneissa Pissouin rannalla on sinilipun tila Lähistöllä on yli 14 paikkaa, joissa voi saada välipaloja ja aterioita Huvila on 30 minuutin ajomatkan päässä Pafoksen lentokentältä Auto ei ole välttämätön (ehdottaa, jos haluat matkustaa saarta) Meillä on luotettava WiFi Freeview-TV-ruutu Voimme järjestää lentokentältä noutopalvelun pyynnöstä Suosittelemme paikallista Pissoiuri-autonvuokrausyritystä, jolla on erittäin kilpailukykyiset hinnat - yksityiskohdat pyynnöstä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool.

  • Onko majoituspaikassa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. uima-allas?

    Kyllä, A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool.?

    Ei, A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool.?

    Lähellä majoituspaikkaa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. sijaitsevat nähtävyydet ovat Paphos International Airport, Limassol, Pafos Municipality Library, Paphos Harbour and Fort, Pafos Aphrodite Festival, Pissouri, Town Hall of Pafos, Coral Bay Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. on?

    Majoituspaikan A Luxury Villa In Beautiful Gardens With Pool. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.