Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre (Swanage, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre (Swanage, Iso-Britannia)

A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre

Ihana hiljainen, käyttötarkoitus rakennettu kivinen kivenheiton päässä rannalta kaupungin keskustassa Kauniisti suunniteltu, kevyt ja ilmava kahden makuuhuoneen asunto ylimmän kerroksen kerroksessa uudisrakennuksissa yli Daisy May kauppa arcade. Ostimme tämän upouuden loma-asunnon uudesta muutama vuosi sitten ja ostimme tuolloin uudet huonekalut tuohon aikaan. Se on kaunis avo-keittiö / olohuone / ruokailutila upouusi ylellinen täysin varustettu keittiöalueella. Litteät kasvot West ja hyötyvät iltapäivästä ja ilta-auringosta. Koska meillä on neljä lasta, olemme asettaneet asunnon suurempaan makuuhuoneeseen, jossa on kaksi kerrossänkyä, nukkumaan neljä, ja pienempi makuuhuone on varustettu parivuoteella. Molemmissa makuuhuoneissa on upouudet vaatteiden laatikot, ja myös muita vaatteita, pusseja, kenkiä jne. On säilytettävä varovasti, jotta ne eivät pysy tieltä. Kaikki vuodevaatteet tarjotaan.Ylellinen kylpyhuone on hyvin suunniteltu ja varustettu täyspitkillä kylpy- ja yläsuihku-kiinnikkeillä, erillisellä pesuallas- ja wc-tilalla, täyspitkillä laatoilla, pyyhekuivilla ja ylisuihkulla varustetulla pesujohdolla (jalkojen avulla) kuivuakseen uimapuvut. Kylpy- ja käsipyyhkeitä tarjotaan, mutta sinun täytyy tuoda omat rantapyyhkeet. Litteä on kaksinkertainen ikkuna, jossa on ikkunat ja säädettävät kaihtimet. Ruokapöytä ja mukavat nahkatuolit kuudelle henkilölle sekä tilava L-muotoinen nahkasohva. Siellä on myös taulu-tv, jossa on ilmainen katselu ja wifi. Meillä on myös kauko-ohjattu Bluetooth hi-fi-järjestelmä, joka yhdistää minkä tahansa Bluetooth-laitteen, kuten iPhonen jne.Hyvin varustetussa keittiössä on jääkaappi, jossa on pieni pakastin, uuni, grilli, liesi, liesituuletin ja erillinen mikroaaltouuni sekä upouusi Nespresso-kahvinkeitin (kahvin kattilat ei sisälly hintaan) tai teekannu, jos haluat teetä. Ruoan säilytystiloissa on runsaasti kaappeja, ja niissä on kaikki keittiötarvikkeet, joita tarvitset mukavaan oleskeluun.Koska tämä on toinen kerros tasainen, on kaksi portaiden portaita päästä oven. Sellaisena tämä majoitus ei sovellu vammaisille tai erittäin vanhuksille, koska ei ole vapaa askelta. Tämä on täysin savuton tasainen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre

  • Onko majoituspaikassa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre uima-allas?

    Ei, A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre?

    Ei, A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre?

    Lähellä majoituspaikkaa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, Bournemouth Beach, Highcliffe Castle, Paultons Family Theme Park, Corfe Castle, Isle of Wight Music Festival, Bournemouth International Centre and Pavilion Theatre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre on?

    Majoituspaikan A Lovely Quiet, Purpose Built Flat A Stones Throw From Beach In Town Centre peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.