Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path (Carlisle, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path (Carlisle, Iso-Britannia)

A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path

Upea Mökki Cumbriassa on Hadrianuksen Wall polku The Plough on persoonallinen kolmen makuuhuoneen mökki sijaitsee pienessä Cumbrian Hamlet Banks. Se sijaitsee puolen kilometrin matkan tien varrella, josta kuuluisa englantilainen taiteilija Winifred Nicholson asui, vain muutaman kilometrin päässä melko markkinoiden kaupungin Brampton ja kivenheiton päässä Hadrianuksen Wall. Vaikuttava roomalainen Fort Housesteads ja Vindolanda ovat noin 14 kilometrin päässä talosta, No vierailun arvoinen, jos olet kiinnostunut Roman historiaa.Chris ja Katie tupa on tyylikäs tila.Rakennettu alussa 19th century, talo on ollut saman perheen omistuksessa jo useita vuosia. Sisustus heijastaa parit suunnittelu leimahtaa, sekoitus retro ja nykyaikaiset huonekalut yhdessä alkuperäisiä taideteoksia, joten kaunis koti, jossa kaikki mukavuudet modernin elämän.Alunperin The Plough oli Public House, sitten posti, kunnes sen 'laaja peruskorjaus vuonna 2001 Katien isä. Tämä näki lisäämällä kevyt, ilmava laajennus keittiöön, extra kylpy ja suihku, ja autotallin.Muiden herkkuja, on kaunis iso mukava olohuone kaunis näköala ympäröivään maaseutuun ja sen ulkopuolella, myös siellä on ihana iso avokeittiö ruokailutila, jälleen kaunis näköala. Kalusteet ja varusteet on valittu vastaamaan menneistä ja nykyisistä, luovia koskettaa sisustus, kuten mittatilaustyönä verhot ja tyynyt tehnyt Katie.On keskuslämmitys koko, ja olohuoneessa on myös viihtyisä selkeä käsitys puun poltin.Noin omaisuutta on ovat suljettu puutarha tilaa, paljon vieraili paikallisten lintujen ja tarjoaa upeat näkymät maaseudulle.Sekä ulkoalueella suoraan noin omaisuutta, on lawned puutarha vieressä autokatos. Tämä on käsiksi pieni portti; olet tervetullut käyttämään tämän alan loman aikana.Talo on Hadrianuksen muurin reitin rannikolla rannikolle. On monia kauniita maaseudun kävelee ympäri aluetta, kuten upea joki kävellä Coombe Craigs puuta.Lähellä Brampton on melko pieni markkinapaikka, joka tarjoaa ahyvä valikoima kauppoja ja pubeja, Post Office, TouristInformation Center ja kaksi pankkia. Lokakuun viimeisenä lauantaina myy paikallisia tuotteita erittäin hyviä maanviljelijöiden markkinoita.Lanercost Priory ja teehuoneet ovat vain kukkulalla,yhdistämällä osittain pilattua Priory, joka perustettiin vuonna 1166Henry the Second ja äskettäin rakennettu ravintola ja lahjatavarakauppa. Talking Tarn, lähellä viehättävää Talkin-kylää, onvierailun arvoinen, olemalla luonnonkaunis alue, jossa kävelee ympäri glacial tarn, luonto ja kahvila. Housesteadit ja Vidolandan roomalaiset linnoitukset ovat 14 mailin päässä.Talo on maaseudulla; ei ole julkista liikennettä suoraan taloon, mutta on bussiyhteys Brampton (joka on 3. 5 mailia) pois Carlisle. Myös paikallisia taksiliikkeitä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path

  • Onko majoituspaikassa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path uima-allas?

    Ei, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Kyllä, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Lähellä majoituspaikkaa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path sijaitsevat nähtävyydet ovat Keilder Forest, Carlisle Cathedral, Carlisle Castle, The Citadel, Carlisle Lake District Airport, Gretna Gateway Outlet Village, Anvil Hall, Lanercost Priory.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path on?

    Majoituspaikan A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.