Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For (Mountcharles, Irlanti)

Koko talo/asunto A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For (Mountcharles, Irlanti)

A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For

Mukava koti kävelymatkan päässä Donegal ja täydellinen Ballydevitt Retreat on 3 makuuhuoneen loma-asunto sijaitsee 1. 5 km päässä Diamond sydämessä historiallisen Donegal Town. Tämä mukava itsepalvelumajoitusta on ihanteellinen tukikohta kauniille ja rannikolla Lounais Donegal.Lomakoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja on suuri suljettu nurmikon ja patio. Se on 3 makuuhuonetta nukkua 5 mukavasti sekä kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku. Viihtyisä olohuone on puu-uuni. On täysin varusteltu keittiö ja kodinhoitohuone. Loma on pay-as-you-go WiFiHistoric Donegal TownValitse oven, se on lyhyen ajomatkan tai rauhallinen kävely keskelle Donegal Town. Donegal on yksi 5 nimetty perintökaupungeista läänin ja on täynnä historiaa. Täydellinen symboli tämän historian on ikoninen Donegal Castle joen Eske. Peruskorjauksen vuonna 1990 on tehnyt tunnelmallinen paikka vierailla; huoneet on sisustettu Ranskan seinävaatteita ja persialaisia ​​mattoja. Vibrant matkailukeskusDonegal on myös vilkas turisti keskus, jossa on suuri valikoima hotelleja, kauppoja, pubeja, kahviloita ja ravintoloita. Tunnettu Magee Donegal ostoksia Diamond on näkemisen arvoinen. Laitamilla kaupunki on viehättävä Donegal Craft Village. Työpajat tässä kylässä on vuokrattu ammattitaiteilijoille ja käsitöitä ihmisiä. Voit tavata taiteilijoita ja katsella niitä lasintyöstöön, pronssi, tekstiili-, puu-, maali- ja jalometalleja. Vierailijat on ihanteellinen mahdollisuus ostaa ainutlaatuisia Irlannin käsityön ja muotoilun; kertaluonteisia kappaletta, jotka ovat yksinkertaisesti ole saatavissa mistään muualta.Keski Tour BaseDonegal on erinomainen tukikohta Lounais Donegal - alkaen aallokko kuormittajat Bundoran ja Rossnowlagh dramaattinen rantakalliot klo Slieve League. Pohjoisessa on majesteettinen Bluestack vuoret, jotka tarjoavat upeat hillwalking maastossa. On upea rannat lähellä klo Murvagh ja Rossnowlagh. Donegal Golf Club Murvagh on yksi hienoimmista linkkejä kursseja maassa. Paikalliset aktiviteetit / NähtävyydetMennä tutustumaan Donegal Bay laivalla vesibussillaPelata golfia Donegal Golf Club, Murvagh (15 km)Go Surfing klo Rossnowlagh (20 km) - useita surffailla kouluja perustuu tässäKävellä - Monet hyvin allekirjoitettu kävelee voi nauttia läheisellä Bluestack Vuoria.Ratsastusta - On olemassa useita ratsastusta ja vaellus laitosten alueella, jossa voit nauttia iltapäivän hevosen selässä ratsastaen läpi joitakin Irlannin kauneinta.Pyöräily - Etelä Donegal on täynnä pieniä, mutkaisilla teillä, jotka tarjoavat upeat näkymät joka kulman ja ovat ihanteellisia pyöräilyyn.Sisällä tunnin ajomatkan asunnon, on lukuisia huippuluokan nähtävyyksiä kuten Glenveagh kansallispuisto, The Glencolmcille Folk Village, Ulster American Folk Park Omagh, Marble Arch Caves Fermanagh ja Slieve League Lounais Donegal - korkein rantakalliot Euroopassa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For

  • Onko majoituspaikassa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For uima-allas?

    Ei, A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For?

    Kyllä, A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For?

    Lähellä majoituspaikkaa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For sijaitsevat nähtävyydet ovat Castlebar International Four Days Walks, Iarnród Éireann, Rosses Point, Art T&G Helicopter Tours, Ceide Fields, Ireland West Airport Knock, Marian Shrine Knock, The Mall.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For on?

    Majoituspaikan A Comfortable Home Within Easy Walking Distance Of Donegal Town And Perfect For peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.