Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation (Melbourne, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation (Melbourne, Amerikan Yhdysvallat)

$85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation

Mel Beach KAUPUNKINEN Rannan sijainti. Auringonlaskun yksikkö. Sijainti! Turmeltumaton ranta Kyse on sijainnista. Melbourne Beachin sydämessä suoraan Ocean Avenue -kadulla ja yhden korttelin päässä hiekasta on pieni, 2 rakennuksen, täysin remontoitu kokonaisuus neljästä 1 makuuhuoneen huoneistosta. (KATSO LISÄYKSIKÖT, jotka on lueteltu tällä sivustolla: VRBO # 1209865, VRBO # 797951 ja VRBO # 971289). Vain 6 kiinteistöä merestä ja koskematonta Melbourne Beachiä, Brevardin läänin ja avaruusrannikon jalokiviä ja kaksi korttelia Intian joelle ja kaupungin laiturille. Tämä yksikkö on duplex-rakennuksemme ensimmäisessä kerroksessa suurella etukuistilla ja yksityisellä takakuistilla.Ocean Point muistuttaa vanhaa Floridaa ja Key Westiä kaikilla uusilla moderneilla ylellisyyksillä, mukaan lukien täysin kalustetut yksiköt, joissa on tyylikkäästi sisustetut huoneet, ainutlaatuiset taidetta ja ylempää päätä. Yksiköt ovat noin 750 neliöjalkaa ja kunnostettu kokonaan talvella 2016, ja niihin kuuluvat mosaiikkimarmorilaatat, nahkavalmis graniitti- tai kvartsilasit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, iskunäyttöiset ikkunat ja tehokkaat ja hiljaiset ilmastointi- / lämpöyksiköt, jotka takaavat mukavuuden. Jokaisessa yksikössä on iso olohuone, keittiö ruokailutilalla, iso makuuhuone king-size-vuoteella, vaatekaappi ja runsas kylpyamme suurella suihkulla. Paikan päällä oleva pesula ja WiFi mukana! Kävele ehdottomasti kaikkeen kaupunkiin. Siemaile cocktaileja ja nauti upeista aterioista nauttien auringonnoususta tai auringonlaskusta kaupungissa, joka kulkee vain neljän korttelin päässä joesta valtamereen. Lukumäärä kalliita sekä rento ravintoloita ja baareja ovat oven edessä. Gourmet-markkinat, kaupunkipuisto, jossa on tennis- ja bocce-kenttiä, ja monet paikalliset yritykset ja palvelut ovat 2 korttelin päässä. Pysäköi auto ja nauti ainutlaatuisesta pikkukaupungin ilmapiiristä, joka on haalistunut muisto niin monille muille Floridan rannikon alueille. Varaa loma tänään muistoille, jotka kestävät eliniän.Melbourne Beach sijaitsee estesaaressa, joka on myös lähellä Vero Beachiä, Cocoa Beachia ja Cape Canaveralia, mutta 75 mailin päässä Orlandon nähtävyyksistä. Vain 7 kilometrin päässä Melbourne-lentokentältä tai 75 mailin päässä Orlandon kansainväliseltä lentokentältä ja lyhyen ajomatkan päässä suuriin ilmailu- ja sairaalajärjestelmiin, mukaan lukien Harris Corporation, GE, Northrop Grumman ja Holmesin alueellinen lääketieteellinen keskus ja Wuesthoff Medical Center.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation

  • Onko majoituspaikassa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation uima-allas?

    Ei, $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation?

    Ei, $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation?

    Lähellä majoituspaikkaa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Canaveral, Melbourne International Airport, Brevard Zoo, Cocoa Beach Ron Jon Surf Shop, Merritt Island Airport, Vero Beach Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation on?

    Majoituspaikan $85 Special Rate Thru May. In-town Location. Beautiful 1 Bedroom. Beach Vacation peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.