Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 (Chesterfield, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 (Chesterfield, Iso-Britannia)

75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393

75 Mansfield Road, CHESTERFIELD Tämä tilava omakotitalo sijaitsee Chesterfieldissä Peak District -alueella ja siinä voi nukkua viisi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.75 Mansfield Road on ihana omakotitalo Chesterfieldissä Peak District -alueella. Talo voi nukkua viisi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa, yksi kahden hengen, yhden hengen ja yhden hengen huone. Siellä on kylpyhuone kylpyammeella, erillinen suihku, pesuallas ja WC. Siellä on pohjakerroksen vaatesäilytys altaan ja WC: n kanssa. Siellä on keittiö aamiaisalueella. Avoin oleskelutila, ruokailutila ja oleskelutila. Siellä on myös viherhuone. Pihalla on puutarha, jossa patio ja iso nurmikko. Polkupyörien säilyttämistä varten on autotalli. Kaksi autoa varten on maastopyöräily ilmaisella tienvarsipysäköinnillä. Yksi hyvin käyttäytyvä koira on tervetullut. 75 Mansfield Road on täydellinen perheille ja ryhmille, jotka etsivät mukavaa tukikohtaa Peak District -alueelle, Sherwood-metsään ja ympäröivään alueeseen.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, silitysrauta ja -lauta, TV ilmaisella näkymällä, DVD / VHS-soitin ja DVD-levyjen valinta, WiFi, valikoima kirjoja ja pelejä. Polttoaine, sähkö, liinavaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä. Pysäköinti maantiellä 2 autolle, ilmainen pysäköintipaikka tienvarsilla. Lukittava pyörävarasto. Suljettu puutarha, jossa patio, kalusteet ja nurmikkoalue. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut. Valitettavasti ei tupakointia. Pubi, kauppa ja ravintola 10 minuutin kävelymatka. Huomaa: Kiinteistö on asetettu takaisin päätieltä, joten ruuhka-aikoina voi olla jonkin verran melua. Huomaa: Älä käytä kynttilöitä tässä hotellissa. Huomautus: Matkasängyssä ei ole vuodevaatteita.Alue: Huipputason ”ympäri vuoden” vetovoima, Peak District tarjoaa maaseutua, viehättäviä kyliä ja upeita maisemia. Se koskettaa kuutta maakuntaa ja sulkee 555 neliökilometrin etäisyyden avovesimuurista, virtaavista joista ja metsäisistä tampeista.Kaupunki: Chesterfield toimii porttina Peak District -alueelle, ja sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Kaupunki on kuuluisa 14. vuosisadan kirkostaan, jolla on 'Crooked Spire', kun taas toistuvat markkinointipäivät ovat ihanteellisia tutustuen moniin erilaisiin erikoisliikkeisiin ja kioskeihin. Kaupungista löytyy myös Queens Park, jossa on veneilyjärvi, kävelyretket ja kesäkampanja sekä museo ja teatteri.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Mikroaaltouuni
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pyykinpesukone
  2. Koko talo/asunto
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393

  • Onko majoituspaikassa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 uima-allas?

    Ei, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Ei, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Lähellä majoituspaikkaa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Nottinghamin linna, Donington Park Circuit, Nottingham railway station, Lincolnshire Show, Sherwood Forest Country Park, Chatsworth, Pride Park Stadium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 on?

    Majoituspaikan 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.