Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 6 Person Holiday Home In Bergkvara (Bergkvara, Ruotsi)

Koko talo/asunto 6 Person Holiday Home In Bergkvara (Bergkvara, Ruotsi)

6 Person Holiday Home In Bergkvara

6 hengen loma-asunto BERGKVARASSA Tämä viehättävä lomam��kki sijaitsee Södra kärrissä merenrannalla muutaman kilometrin päässä Bergskvarasta etelään. Talossa on mukava, tilava olohuone vuodesohvalla, joka sopii kahteen. Voit poistua olohuoneen molemmilta puolilta, toisella puolella on katettu terassi ja toisella puolella terassi, jossa ei ole kattoa. Olohuoneen vieressä on hyvin varusteltu ja tyylikkäästi sisustettu keittiö. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, suihku ja pesukone. Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi kerrossänkyä. Taloon kuuluu suuri puutarha, jossa on runsaasti tilaa lasten leikkiä varten. Alueella on myös leikkipaikka, jalkapallokenttä ja koripallokenttä. Käytettävissä on kaksi polkupyörää. Jos pidät golfia, sinun kannattaa käydä Möre Golfbanan 18-reikäisellä golfkentällä noin 15 kilometrin päässä talosta. Talo sijaitsee kauniilla alueella kaiken mitä tarvitset erinomaisen loman. Ranta, jossa on uiminen, on vain 200 metrin päässä. Tämä on erinomainen paikka kalastukselle, kalastuslupaa ei vaadita. Jos pidät päiväretkestä, on monia hyviä paikkoja vierailla. Miksi ei käydä Karlskronassa, josta löydät merimuseon? Tai käydä Kristuksen valtakunnassa. Täällä valmistetaan maailmankuuluja Kosta Boda -lasituotteita. Kun vierailet Kosta, älä missaa Elk puistoa! Vimmerbyn viehättävä kaupunki on myös Smålandissa. Tämä alue on asetettu monille Astrid Lindgrenin rakastetuista lastenkirjoista, kuten Emil of Lönneberga. Lapset todella nauttivat Astrid Lindgrenin maailmasta. Katthult ja Bullerbyn ovat myös lähellä. Tai miksi ei tehdä päiväretkiä Mariannelundiin ja selvittämään, miten makeiset valmistettiin vanhoina päivinä? Kalmarin kaupunki on toinen hieno kohde retkelle. Se on Kalmarsundin asema, ja voit ajaa suoraan sillan yli viehättävään Öland-saariin. Tervetuloa tähän ihastuttavaan lomakotiin kauniissa ympäristössä!Asunto: avokeittiö (12 m2) (sähköliesi, liesituuletin, kahvinkeitin, vohvelirauta, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, syöttötuoli), makuuhuone (8 m2) (parivuode), makuuhuone (8 m2) DVD-soitin, video, radio, CD-soitin, terassi (14 m2) (puutarhakalusteet, BBQ), kylpyhuone (pesuallas, suihku, wc, pesukone)Nämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Loppusiivous; 800 kruunua tai kaikki puhdistus on tehtävä itseLemmikkieläimet; Max. 2; ilmainenPetivaatteet; Tuo omatsähkö; 2,50 SEK / kWhValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Tuo omatwifi; Vapaa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ulkogrilli

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 6 Person Holiday Home In Bergkvara

  • Onko majoituspaikassa 6 Person Holiday Home In Bergkvara uima-allas?

    Ei, 6 Person Holiday Home In Bergkvara ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 6 Person Holiday Home In Bergkvara?

    Kyllä, 6 Person Holiday Home In Bergkvara noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 6 Person Holiday Home In Bergkvara pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 6 Person Holiday Home In Bergkvara tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 6 Person Holiday Home In Bergkvara?

    Lähellä majoituspaikkaa 6 Person Holiday Home In Bergkvara sijaitsevat nähtävyydet ovat Kalmar Slott, Ölands Djur & Nöjespark, Ronneby Brunnspark, Amiralitetskyrkan och Rosenbom, Bergslagen, Barnens Gård, Björkholmen, Kalmarin tuomiokirkko.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 6 Person Holiday Home In Bergkvara on?

    Majoituspaikan 6 Person Holiday Home In Bergkvara peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.