Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property (Waldo, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property (Waldo, Amerikan Yhdysvallat)

5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property

Valmiina 1. heinäkuuta 5 tähden Incredible Lake Front Property, yksityinen retriitti Voit vaalia auringonlaskuja ikuisesti Santa Fe -järvellä, joka sijaitsee historiallisessa Melrose Floridassa! Tällä yksityisellä tilalla on kaikki mitä tarvitset ja todella tuntuu olevan poissa kotoa. Se on täysin kalustettu ja keittiö on varustettu kaikella mitä tarvitset. Tämä koti sijaitsee Melrose-lahdella, joka on Santa Fe -järven 'Ei Wake' -osa. Nauti uinnista, melonnasta, meloa lennosta ja kalastuksesta ilman hiihtäjien ja nopean veneen huolta. Koti on hiljattain remontoitu, ja siinä on suuri avoin keittiö, uusi kaasutakka ja henkeäsalpaavat näkymät uima-altaalle ja järvelle. Ulkopuolella on upouusi katettu ulkokeittiö, jossa on kaasugrilli, XL-vihreä muna, liesi, 2 juoman jääkaappia, pesuallas ja taulutelevisio. (Kaikki televisiot ovat DirectTV) Voit myös ottaa näkymät järvelle ja uima-altaalle katetusta Lanai-alueesta, jossa on vieressä oleva ulkosuihku ja kaasulämmitteinen kuoppaan. Veneen talon vieressä oleva suuri kansi on loistava paikka katsella auringonlaskua kalastettaessa monta kalalajia Santa Fe -järvellä. Sisällä on makuuhuone, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja iso keittiö, joka avautuu olohuoneeseen. Master: king-vuode, taulutelevisio, kylpyhuone, iso vaatehuone, pesutupa. Suihku / amme-yhdistelmäYläkerrassa: suuri yhteinen alue, 2 makuuhuonetta queen-vuoteilla jokaisessa huoneessa, yksi kylpyhuone, pesutupa.Autotalli: harjoituslaitteet ja paljon säilytystilaa.Veneen talo: ponttonivuokrausvaihtoehto varastoimalla veneessä.Aidatulla sisäänkäynnillä, aidalla pihalla ja ulkoturvakameroilla on todellinen turvallisuuden tunne. Tämä majoituspaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Melrose-kadulta, ja vain 20 minuutin päässä Gainesvillen keskustasta, UF-kampukselta ja Ben Hill Griffin -stadionilta. 1 tunti 15 minuuttia keskustasta St. Augustine Florida. Täydellinen pakopaikka syksyn jalkapallolle, niille, jotka haluavat paeta talvisäästä, tai kesällä on hämmästyttävä aika järvellä!Tule Gatorin jalkapallopeliin ja 20 minuutissa tulet takaisin järvelle nauttien miljoonan dollarin näkymistä!Tämä talo on saatavilla vuokralle 1. heinäkuuta!Vähintään 1 kk. Harkitsee pidempiä vuokraehtoja. Pieniä lemmikkejä voidaan harkita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property

  • Onko majoituspaikassa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property uima-allas?

    Kyllä, 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property?

    Ei, 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property?

    Lähellä majoituspaikkaa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property sijaitsevat nähtävyydet ovat Gainesville Regional Airport, Ben Hill Griffin Stadium, Florida Museum of Natural History, Devils Millhopper Geological State Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property on?

    Majoituspaikan 5 Star Lake Front On Melrose Bay! Gorgeous Lake Santa Fe Property peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.